Articole in si out

  • 31 Jan 2020
  • AAA
  • Super Admin

Mă gândesc dacă voi putea sau nu să am copii tot timpul. De fiecare dată când mă joc cu nepotul meu de un an, mă întreb dacă voi putea vreodată să am propriul meu mini-mine. Am învățat atât de multe despre procesul de concepție. Atât de mult trebuie să se alinieze chiar și celei mai sănătoase persoane pentru a rămâne însărcinată, așa că nu este pierdut pentru mine că șansele mele sunt probabil semnificativ mai mici decât majoritatea altor femei. gândesc gândesc gândesc

Cu toate acestea, sunt recunoscător. Racul m-a obligat să mă gândesc la sănătatea și viața mea într-un mod complet nou, dar cel mai important, m-a învățat că statisticile și șansele nu sunt totul. Aveam mai puțin de un procent de șanse de a fi diagnosticat cu cancerul meu la 24 de ani și am făcut-o. Deci, chiar dacă există o „șansă” scăzută de a-mi concepe propriul copil, nu îl voi lăsa să mă îngrijoreze prea mult. Cel putin pentru moment.


0,00 (0 voturi)
Super Admin

Numele meu este Andrei si am terminat Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti si sunt specializat in domeniul traducerilor precum si in domeniul content writing-ului. Sunt pasionat de scris, si imi place foarte mult sa scriu atat despre calatorii si locuri interesante din lume, cat si despre alte domenii precum tehnologie, IT, si psihologie. Hobby-urile mele sunt cititul, inotul, calatoriile, dar si timpul liber petrecut in mijlocul naturii. In plus, ador sa fac sport, chiar daca timpul nu imi permite sa merg la sala de fitness atat de des pe cat mi-as dori. Am mai lucrat la site-uri precum site.ro. Sunt content writer de aproximativ 5 ani, si iubesc extrem de tare ceea ce fac, cu atat mai mult cu cat invat zi de zi lucruri noi, iar bagajul meu de informatii se imbogateste in permanenta.

Nu sunt Comentarii la Articole in si out