„Am nevoie sa fiu atent”: Textele dezvaluie actrita promovata de CEO Warner Bros. in mijlocul relatiilor sexuale aparente

  • 31 Jan 2020
  • Dex
  • Super Admin
„Am nevoie sa fiu atent”: Textele dezvaluie actrita promovata de CEO Warner Bros. in mijlocul relatiilor sexuale aparente

Sute de mesaje text scurse intre Kevin Tsujihara, actrita Charlotte Kirk si partenerii Brett Ratner si James Packer arata ca sub presiunea puternica a executivului, a declarat in mod repetat ca va apela la auditii, fiind acuzatii de „extorcare” si a urmat un acord de solutionare propus. WarnerMedia spune ca va investiga.

La 27:10 pe 27 septembrie 2013, miliardarul australian James Packer a trimis mesaje unei actrite britanice in varsta de 21 de ani, pe nume Charlotte Kirk.

Kirk lucra pentru a se stabili la Hollywood cu un succes limitat, dar acum Packer, care era partener cu regizorul Brett Ratner in compania de productie / finante de film RatPac Entertainment, spunea ca urmeaza sa faca o pauza majora.

"Am oportunitatea unei vieti pentru u", a scris Packer intr-un mesaj text revizuit de The Hollywood Reporter . "Vino la [hotel] Bel air acum. U nu ma va putea plati niciodata." El a promis o introducere pentru „cel mai important om pe care il poti intalni”. Kirk a acceptat rapid intalnirea.

Packer nu a identificat barbatul pe nume, insa pe baza a sute de texte, e-mailuri si a unui proiect de acord de solutionare obtinut si revizuit de THR , introducerea tarziu a noptii a fost presedintelui si CEO-ului Warner Bros, Kevin Tsujihara. Aceasta comunicare si intalnirile ulterioare dintre Kirk si Tsujihara l-au atras pe puternicul sef de studio in ceea ce Kirk a numit in mod repetat o relatie sexuala. Si de acolo relatia s-a transformat intr-o lupta prelungita si din ce in ce mai disperata intre Tsujihara, Ratner si Packer pentru a gestiona cerintele urgente ale lui Kirk de a fi turnate in filme si seriale TV. La un moment dat, Ratner l-a acuzat pe Kirk de incercarea de „extorcare”.

Potrivit mesajelor text, Tsujihara a spus ca va aranja ca Kirk sa se intalneasca cu directorii de studio pentru proiectele de film si televiziune Warner Bros., un efort extrem de neortodox pentru presedintele unei studiouri. Pe 3 martie 2015, un frustrat Kirk i-a trimis un mesaj pentru a spune: „Esti foarte ocupat, stiu, dar cand am fost in acel motel, facem sex, mi-a spus ca ma va ajuta si cand ma ignori pur si simplu cum o faci acum ma face sa ma simt obisnuita. Ai de gand sa ma ajuti asa cum ai spus ca o sa faci? ”Tsujihara a raspuns:„ Imi pare rau ca te simti asa. Richard va ajunge la tine in aceasta seara. ”Alte texte arata clar ca referinta a fost la Richard Brener, pe atunci presedinte de productie la eticheta Warners 'New Line. (Nu a existat niciun indiciu ca Brener era constient de vreo relatie intre Kirk si Tsujihara. Brener, printr-un reprezentant WarnerMedia, a refuzat sa comenteze.)

In cele din urma, Kirk a fost distribuit in roluri mici in doua filme Warners: How to Be Single and 2016 ’s Ocean ’s 2018  si in conformitate cu documentele revizuite de THRprecum si conturi din surse, a inregistrat auditii pentru alte cateva proiecte la Warners si la Avi Lerner Millennium Films. Textele arata ca, de-a lungul timpului, Kirk a devenit din ce in ce mai agitata, deoarece nu a primit atat de multe roluri cum a fost anticipat. In cele din urma, Ratner parea sa ia conducerea in incercarea de a gestiona situatia si, prin avocatul Marty Singer, a intermediat un acord de solutionare propus care ar fi asigurat auditiile sale, precum si o aparitie intr-un film regizat de Ratner. Acordul propus nu a fost niciodata semnat, potrivit lui Singer. Ratner sustine ca Kirk era o prietena si el o ajuta pur si simplu sa audieze in siguranta. 

Intelegerea de trei ani, dezvaluita aici pentru prima data, ofera o fereastra catre un aspect intunecat al industriei divertismentului, care reuneste in mod regulat femei tinere atragatoare, dornice daca nu sunt disperate de o lovitura la stardom si barbati de succes, care uneori vad aceste femei ca avantaje ale bogatiei si puterii lor. Dezvaluirile de la Kirk vin si atunci cand Tsujihara, de 54 de ani, este pregatit sa-si asume un rol mai mare la WarnerMedia, divizia de continut a AT&T tranzactionata public. Intr-o reorganizare dezvaluita pe 4 martie, Tsujihara va castiga controlul asupra Cartoon Network si a unei divizii de animatie, precum si a iconicului studio Warner Bros., facandu-l unul dintre cei mai puternici executivi ai orasului. Ca masura a starii sale, el s-a asezat alaturi de CEO-ul WarnerMedia, John Stankey, intr-o pozitie de prun la Oscars, la sfarsitul lunii februarie.

Textele par sa coroboreze conturile din alte surse care au vorbit cu  THR , provocand intrebari in noiembrie 2017 despre relatia lui Tsujihara cu Kirk. Intrebat despre Kirk atunci, Tsujihara s-a angajat cu un avocat, a negat orice relatie cu ea si a amenintat un proces.

Problema a aparut din nou in septembrie 2018. O scrisoare anonima trimisa lui Stankey de la WarnerMedia a ridicat o serie de intrebari explozive despre daca un executiv de top al Warner Bros. a promis ca vorbeste roluri unei actrite, identificate doar ca „CK”, in schimbul tacerii ei. THR a raportat atunci ca WarnerMedia a pastrat firma de avocatura Munger Tolles & Olson pentru a investiga, dar compania a spus ca sonda nu a descoperit nicio dovada de conduita incorecta.

Acum aceste texte dezvaluie faptul ca Tsujihara aparent a avut o relatie cu Kirk si a promis ca va face eforturi pentru a o ajuta sa obtina roluri de televiziune si film Warners.

"Prin intermediul purtatorului de cuvant al acesteia, actrita a negat public orice improprietate in castingul ei, iar investigatia noastra anterioara nu a gasit altfel", spune un reprezentant WarnerMedia intr-un comunicat. "Ori de cate ori primim noi acuzatii, este practica noastra standard sa efectuam o investigatie adecvata. Si asta vom face aici." Avocatul personal al CEO Warner Bros. afirma ca „domnul Tsujihara nu a avut niciun rol direct in angajarea acestei actrite”.

Intr-o declaratie, avocatul Singer, avocatul Ratner, spune ca "Brett Ratner nu a facut nimic rau si a avut cele mai bune intentii. In timp ce el s-a oferit sa o ajute pe doamna Kirk sa aiba un numar limitat de auditii, el i-a spus in mod constant ca va trebui sa castige singura orice slujba. "

Intre timp, Kirk afirma  THR", Neg negru orice comportament inadecvat din partea lui Brett Ratner, James Packer si Kevin Tsujihara si nu am pretentii impotriva niciunuia dintre ei. Confirm ca am fost intr-o relatie romantica cu James Packer in vara lui 2013 si ca am fost tratat cu respect de domnul Packer si nu am probleme cu el sau nici o pretentie impotriva lui. Confirm in continuare ca, atunci cand relatia s-a incheiat, am cautat sfatul domnului Tsujihara caruia mi-a fost prezentat de domnul Packer. Domnul Tsujihara nu mi-a promis niciodata nimic. De asemenea, confirm ca Brett Ratner m-a ajutat din prietenie sa ma ajute sa primesc auditii si sa incerc sa ma ajute sa gasesc un agent si nu am probleme cu el si nici nu am pretentii impotriva lui. a fost vreo solutionare legala sau acord incheiat intre mine si Brett Ratner in 2016 ".

O introducere secreta

„Am nevoie sa fiu atent”: Textele dezvaluie actrita promovata de CEO Warner Bros. in mijlocul relatiilor sexuale aparente
Dimitrios Kambouris / WireImage
Charlotte Kirk la Ocean’s 8 in premiera mondiala la Alice Tully Hall pe 5 iunie 2018 la New York.

Conform schimburilor de texte, Kirk a cunoscut-o pe Packer prin Ratner in noiembrie 2012, cand avea 20 de ani, iar Packer avea 45 de ani, iar cei doi au demarat o relatie. Dupa ce Kirk a fost introdus in Tsujihara, cu toate acestea, atentia ei parea sa se orienteze catre seful Warners.

In primele ore de dimineata ale zilei de 27 septembrie 2013, Kirk a mers la hotelul Bel-Air pentru prima sa intalnire cu Tsujihara. Mai tarziu in acea dimineata, ea a trimis un mesaj Packer: „Lui [ sic ] nu foarte frumos! Foarte pushy !! Vrea doar sa futa nimic altceva, nici macar nu vrea sa spuna nimic! ”Packer a raspuns:„ OK? ”Si i-a spus„ Fii misto ”

Pana in februarie 2014, Kirk s-a inscris pe Tsujihara sa-i ajute eforturile de actiune. Ea a continuat sa trimita mesaje Packer in lunile urmatoare si a fost in mare parte ignorata. Dar ea i-a atras atentia pe 14 octombrie, cand i-a transmis textul ca Tsujihara „priveste foarte amabil ce poate face pentru a ma ajuta acum, cand cariera mea incepe sa decoleze.” (Ea a marcat un rol in Bruce Willis de la Lionsgate) -fi thriller Vice .) A rugat-o pe Packer sa urmareasca un videoclip pe care l-a facut, observand „Kevin i-a placut.” El a raspuns: „Sunt foarte fericit pentru tine. Doar nu vreti sa exprimati prea mult. Trimitandu-va energie buna.

Kirk a raspuns lui Packer pe 18 octombrie ca „sa ma inscriu intr-unul din numeroasele tale filme nu ar trebui sa fie mare lucru”, adaugand: „Am ajutat-o ​​cu Kevin, ceea ce mi-a fost greu, dar am facut-o pentru tine.” La cand Packer a organizat intalnirea lui Kirk din 2013 cu Tsujihara, el si Ratner sigilasera un contract de 450 de milioane de dolari cu Warners. RatPac-Dune Entertainment a fost o entitate de finantare formata intre RatPac Entertainment si Dune Entertainment, de Steven Mnuchin. (Niciunul din materialele revizuite de THRreferire Mnuchin, care este acum secretarul Trezoreriei presedintelui Trump.) Kirk i-ar fi scris mai tarziu lui Ratner plangandu-se ca a considerat ca a fost „folosita ca gheata de pe tort pentru tranzactia dvs. financiara cu Warner Bros”, adaugand: „Este brut ceea ce toate mi-ai facut-o !!! ”Ratner a raspuns furios ca afacerea nu are nicio legatura cu ea. (In declaratia lui Kirk catre THR , ea adauga: „De asemenea, refuz faptul ca am avut vreo legatura cu acordul de finantare pentru ardezie Warners Bros / Rat-Pac. Nu am avut nimic de facut cu inchiderea tranzactiei, direct sau indirect.")

Intr-un alt schimb din 18 octombrie, Packer si-a aratat nemultumirea fata de simpla mentiune a numelui lui Tsujihara si a scris textul: „Hei, asta nu este cool”. Imi cer sa ma ajuti doar cu cateva roluri, nu este mare lucru si atunci vom pune toate acestea in urma. ”Packer a protestat ca au discutat toate acestea inainte. "Da, am vorbit inainte si am fost fain inainte si nu s-a intamplat nimic", a raspuns ea. Kirk a scris ca Packer a promis ca "acest barbat imi va schimba lumea". "Packer a refuzat sa faca vreo promisiune sau sa o forteze sa faca orice, adaugand ca se simtea" ca si cum ar fi incercat sa ma santajeze prin minciuna ". Cei doi au acceptat sa discute lucrurile in persoana atunci cand Packer era urmatorul in Los Angeles.

Trei zile mai tarziu, Kirk a cerut sa se intalneasca cu Packer in momentul in care urma sa ajunga in LA „Nu ma impinge. O sa regret, a scris el. Ea a raspuns: „James, daca incerci sa ma faci sa-mi fac griji pentru siguranta mea, ma vei forta sa dau asta avocatilor mei.” Packer a raspuns: „Nu pot astepta o fata grea… Reveniti in cutia dvs. sau hai sa ne luptam . Minciuna si santajul sunt un inceput rau ... o fata mincinoasa. ”Kirk a raspuns ca singurul motiv pentru care a ridicat posibilitatea de a-si implica avocatii a fost pentru ca a crezut ca avertismentul sau ca ar regreta ca l-a impins„ suna ca o amenintare asupra vietii mele. ” Ea a continuat: „Acest lucru se scoate din mana. Iti cer doar sa faci ceea ce trebuie si sa ma ajuti. Sa ne intalnim si sa rezolvam acest lucru pe cale amiabila, bine? ”El a raspuns:„ O sa te intalnesc, dar te intorc in casuta ta. ”

Dupa ce cei doi s-au cunoscut, Kirk a remarcat cu dezamagire ca de data aceasta, Packer a adus un asociat pentru a asculta conversatia lor. Dupa cateva luni, Kirk a trimis un mesaj intermitent pe Packer pe un ton conciliator, dar se pare ca nu a primit niciun raspuns. La un moment dat, Ratner pare sa fi preluat conducerea in relatia cu ea. Packer, care se crede ca au suferit pierderi pentru investitiile sale de film , care a inclus cea mai mare parte ardezie Warners, vandut interesul sau in RatPac-Dune miliardarului Ucraina-nascut Len Blavatnik in aprilie 2017.

Relatia: „Pur si simplu trebuie sa fie atent“

„Am nevoie sa fiu atent”: Textele dezvaluie actrita promovata de CEO Warner Bros. in mijlocul relatiilor sexuale aparente
Un schimb de mesaje text intre Charlotte Kirk si Kevin Tsujihara in februarie 2014.

Dupa ce Kirk si Tsujihara s-au intalnit pentru prima data, au schimbat mai multe texte, aranjand o intalnire la 24 februarie 2014 la barul de la Palihouse, un hotel boutique din West Hollywood. Inca pe drum, Tsujihara a instruit-o sa ii comande un martini gri Goose cu masline. La sfarsitul lunii februarie, ea a trimis un mesaj intreband cum a fost o proiectie. „A fost bine, dar as fi preferat sa vizionez videoclipurile muzicale ur pentru o noapte ...” a raspuns el, referindu-se la videoclipul pe care si-l crease ea insasi.

Actrita a raspuns: „Ma faci sa fiu rosu”, apoi a intrebat-o pe Tsujihara daca a vorbit cu „baietii” lui despre o emisiune de televiziune pe care a citit-o. „Da, am vorbit cu baietii nostri - am provocat un pic de agitatie ...” a raspuns el. „De obicei nu vorbesc despre distribuirea acestor tipuri de roluri. Este in regula, trebuie doar sa fiu atent. ”Kirk a raspuns:„ Stiu ca putem fi cariosi [ sic ] si sa facem aceasta lucrare ”, la care Tsujihara a raspuns:„ Nu arata grozav - hai sa cautam un rol de film. “

La un schimb de la inceputul lunii martie 2014, Tsujihara parea sa caute sa se intalneasca cu Kirk, dar si-a pus la punct planuri de calatorie agitata, spunand: „Viata mea este o mizerie”. La scurt timp, actrita i-a cerut sa „ma sprijine” dupa ce a citit pentru rolul lui Becky in The Intern , un film al lui Robert De Niro-Anne Hathaway pe care Nancy Meyers urma sa il regieze. "Sigur. Trebuie sa aflu unde se afla castingul, a raspuns el.

El i-a spus sa-si trimita clipul de auditie in contul sau de e-mail AOL, dar apoi a spus ca studioul are pe altcineva in minte pentru rol. Ea a raspuns ca managerul ei a crezut ca va fi perfecta pentru a juca Supergirl pentru Warners. „Vrei sa faci o lectura pentru mine?” A raspuns el. Cand a raspuns cu entuziasm, el a spus: „Glumesc…. U pot citi orice pentru mine !!!!! ”

La un moment dat, Tsujihara a trimis un mesaj: „As dori sa fac altceva.” Ea a raspuns: „Mmmm cum ar fi? .... Imi amintesc cat de bine ai fost la Mmmm. Daruitorul tau;) ”In urmatorul text, a intrebat despre posibile auditii. "Trebuie sa ceri greg maine ...", a spus el, facand referire aparent la fostul presedinte al studiului de film Warners, Greg Silverman. „Am o cina in Santa Monica joi seara urmatoare - vreau sa ne intalnim dupa ?? De asemenea, incepem sa aruncam cativa piloti de televiziune prin cablu pe care o sa ma uit si eu. ”Mentionand ca regele Arthur: Legend of the Sword a fost turnat, el a promis ca va crea o intalnire pentru Kirk cu Silverman sau New Line’s Brener. Pe 28 august 2014, i-a dat numarul lui Brener si a spus ca executia New Line se asteapta la apelul ei. Tsujihara i-a spus sa-i spuna lui Brener ca s-au intalnit la o petrecere.

La inceputul lunii septembrie, Tsujihara devenea evaziv. A doua zi dupa o intalnire intre cei doi, ea a textat: „A fost frumos sa te vedem aseara ... Deci ai de gand sa vorbesti cu Richard [despre] ce are in mod specific?” Tsujihara a raspuns, „Da.” Pentru o mare parte din in toamna acelui an, ea l-a impuscat pe Tsujihara cu intrebari despre starea eforturilor lui Brener de a-si pune munca. Tsujihara i-a spus: „Voi urma… [Incerca] tot posibilul.” Dar pana in primavara anului 2015, comunicarea dintre cei doi a devenit incordata.

Pe 25 martie, Kirk a transmis ca a primit „un apel foarte ciudat de la Brett”. Kirk devenea tot mai frenetic, spunand ca Brener ignora acum apelurile. Ea a scris: „Va rugam sa va asigurati ca Richard accepta sau returneaza apelurile agentului meu - asa cum a cerut-o - pentru a putea primi ajutorul pe care mi l-ati promis inainte de a ma atrage la acel motel pentru a face sex cu voi.” A facut referire la un rol pe care tocmai il avea a aterizat - probabil, Cum sa fii singur , care abia a inceput sa filmeze - cu dezgust. „Kevin? Un doua liner ?? Trebuie sa ma glumesti! ”Dupa aceea, nu este clar daca a raspuns la alte texte.

O sursa cu cunostinta spune ca decizia de a o juca pe actrita a fost „retrospectiva” de catre producatorul John Rickard, care are o istorie lunga cu Ratner, ocupand anterior ca asistent. Avand in vedere cheltuielile de calatorie, majoritatea rolurilor de vorbire mica au fost distribuite cu talent bazat in New York. Kirk cu sediul in LA a fost o exceptie. Intrebat de THR daca exista circumstante neobisnuite cu privire la castingul lui Kirk, Rickard a raspuns: „Nu ca sunt constient de asta”.

Defalcarea: „Intitulat si dispretuitor”

„Am nevoie sa fiu atent”: Textele dezvaluie actrita promovata de CEO Warner Bros. in mijlocul relatiilor sexuale aparente
Michael Kovac / WireImage
James Packer si Brett Ratner si Warner Bros. al RatPac Entertainment Kevin Tsujihara la un eveniment al Ligii anti-defaimare la Hotelul Beverly Hilton din 2015.

In iulie 2015, imediat dupa „ Cum sa fii impachetat”, Kirk a trimis un mesaj lui Ratner: „Stii ce trebuie sa faci. Nici macar nu m-am apropiat sa o fac. Daca ai crede ca voi fi atat de usor de manipulat, te inseli. ”Ratner a raspuns:„ Despre ce vorbesti? I-am spus ca il voi face pe Richard sa vorbeasca cu tine ... Si a facut-o. El este cheia obtinerii muncii ... Nu muncesc pentru tine. De ce esti atat de neapreciat? "

Apoi Ratner a intrebat unde sa trimita „contractul”, o referire aparenta la un proiect de acord de solutionare. Patru zile mai tarziu, a inversat cursul, spunand: „Nu va trimit contractul. Am incredere in tine .. Voi primi doar o serie de auditii .. Am 2 auditii care vin ... Una de la New Line pentru un film Will Farrel [ sic ] .. Lasa-ma sa stiu daca vrei sau nu ajutorul meu? O sa-l pun pe Richard sa-l aranjeze. El s-a plans din nou ca Kirk nu a apreciat ce a facut pentru ea si a spus ca, odata ce a obtinut auditiile, a facut ce a putut.

Kirk a tras inapoi: „Tu esti cel care dorea sa semnez un acord. Trimiterea la auditii este un pas in directia corecta, dar pana cand nu se va traduce prin ceea ce mi-a promis Kevin, atunci problemele raman nerezolvate. ”Pentru aceasta, Ratner a raspuns:„ Ei bine, nu stiu ce a promis ca nu a fost acolo. ”

Cateva zile mai tarziu, Kirk a spus ca vrea sa inregistreze o auditie pentru Wonder Woman . Ratner a raspuns ca regizorul de casting al filmului, Lucinda Syson, l-a sunat pe agentul lui Kirk pentru a solicita caseta. Kirk i-a spus lui Ratner, pe 16 iulie, ca se afla la lotul Warners; apoi a cerut sa citeasca cu Ben Affleck pe un alt film pe care Syson il turnase. - Imi dai prea multa munca, se planse Ratner. Cand a raspuns ca Ratner suna ca si cum ar reveni pe cuvantul sau „inca o data”, Ratner a numit-o „indreptatita si dispretuitoare”. Pentru aceasta, ea a spus: „Actionarea indreptatita este exact cum s-a comportat Kevin cu mine, asa ca haideti sa nu mergem acolo .“

Kirk i-a reamintit lui Ratner: „ai venit la mine Brett dupa ce Kevin ti-a spus pentru ca tu esti cel care m-a pus la cale cu James.” A acuzat-o pe Ratner ca a folosit-o ca gest pentru a comemora acordul RacPac-Dune cu Warners, adaugand, „Ma minti doar in legatura cu obtinerea de locuri de munca si nu faci ceea ce Kevin ti-a spus sa faci.” Intrucat ea a amenintat ca va apela avocatul ei Tsujihara, Ratner a raspuns: „Am promis doar auditii nu locuri de munca. Dupa Kirk a persistat, Ratner a trimis textul „Isus .. Nu mai actionati disperat ..” ( raportat THR pe 30 septembrie 2013 - la trei zile dupa ce textele arata ca Packer a aranjat prima intalnire intre Kirk si Tsujihara - ca acordul RatPac-Dune tocmai avea inchis.)

La inceputul lunii august, Kirk - care a amenintat ca o implica pe avocatul ei in situatie - i-a spus lui Ratner ca i-ar cere avocatului sa se opreasca pentru o luna pentru a-i da o alta sansa. "O.K. Voi face tot posibilul pentru a va face o fata fericita, a raspuns el. Cateva saptamani mai tarziu, i-a spus ca a trimis o banda pentru rolul lui Marian in Robin Hood de la Lionsgate . Ratner a promis ca il va chema pe „prietenul meu care conduce lionsgate !!”. (Ea nu apare in film.)

Pana la sfarsitul lunii august 2015, Ratner era exasperat. El s-a aruncat la sugestia ca a facut licitatia lui Tsujihara, spunand ca seful studioului era doar un „angajat” in timp ce era seful propriei sale companii. „Nu mai scrie Kevin si spune ce mi-a spus sa fac ?? Nu muncesc pentru el. Asta ma insulta ”, a scris el. „Te ajut, dar atitudinea ta e naibii .. Dupa cum am spus, nu iti datorez nimic. Daca imi datorezi ceva pentru toti banii pe care i-a platit James. O multumire ar fi draguta. ”Intr-un schimb ulterior, el a acuzat-o ca a incercat sa-l raneasca pe Tsujihara:„ Este un barbat casatorit la ce te gandesti? ”

Kirk a negat furios ca ar fi fost platita pentru sex, spunand ca Packer a dus-o cu cadouri, afirmand ca este indragostita de ea. Daca Ratner nu si-a cerut scuze, a avertizat, „rahat daca [ sic ] va lovi fanul !!!!!” Ratner s-a retras, spunand ca nu crede ca a fost platita pentru sex, dar a adaugat: „Indiferent de ceea ce tu Facand este extorcarea [si] este foarte ilegala in aceasta tara. ”El a continuat:„ Nu puteti returna extorcarea pe care ati comis-o pentru ca ati trimis text si e-mailuri care solicita aceste auditii si locuri de munca. ”El a subliniat ca ea aparuse in „ Cum sa fii singur” , care era obiectivul ei. Totusi, el a spus ca va face tot posibilul pentru a-si obtine rolurile „dar doar pentru ca sunt prietenul tau.” Kirk a raspuns: „Brett esti un idiot, nu exortionez pe nimeni”.

In septembrie 2015, Ratner a conectat Kirk cu producatorul Christa Campbell, care a produs o serie de filme pentru Lerner's Millennium, inclusiv The Hitman's Bodyguard . O luna mai tarziu, i-a dat numarul de telefon al producatorului Beau Flynn, care se afla in mijlocul producerii Baywatch- ului lui Paramount . Dar Ratner a devenit din nou frustrat. „I-ai spus prietenului meu ca newline a dat o parte din cauza kevinului. Am gura mare ... ”a scris el. Ulterior, el a spus: „Suna-l pe Kevin. Nu fac nimic pentru u. U sunt nerecunoscatori si neapreciati. Ai spus ca vrei sa vorbesti cu producatorul Baywatch asa ca am facut asta. Nici macar nu mi-ai multumit pentru introducere.

In septembrie 2015, Ratner a trimis o serie de texte catre Kirk, implorand-o sa nu mai deranjeze Tsujihara. „KT nu va poate obtine locuri de munca sau auditii despre care v-am spus de multe ori. Nu mai intrebati .. in functie de regizori si producatori .. Daca veti fi sa nenorociti pe cineva pentru o parte, ar trebui sa fie regizor sau producator .. "

Un proiect de solutionare

„Am nevoie sa fiu atent”: Textele dezvaluie actrita promovata de CEO Warner Bros. in mijlocul relatiilor sexuale aparente
Un schimb de mesaje text intre Charlotte Kirk si Kevin Tsujihara in martie 2015.

Pana pe 3 mai 2016, o solutionare propusa parea sa fie in curs de desfasurare. Cu exceptia celor 8 din Ocean , pe care Kirk le va filma mai tarziu in acel an, filmele cu Warners nu mai pareau sa fie discutate. In schimb, Kirk a trimis un e-mail avocatului sau, Raymond Markovici, cu ochii sa apara in filme din Mileniul lui Lerner. "Ray am avut o idee sa nu raspundem lui Marty pana nu ma intalnesc si vorbesc cu Avi saptamana viitoare si inchid aceste roluri", a scris ea, facand referire la avocatul Marty Singer. „Nu exista nicio inaintare in legatura cu acordul Brett pana cand nu este clar ca am rolurile.” Nu este clar ce roluri a vrut sa spuna, dar sursele spun ca Lerner a incercat - fara succes - sa-si faca parte in noul reboot al Hellboy si a sperat, de asemenea, sa alunge ea in The Expendabelles, o versiune centrata pe feminin a emisiunii The Expendables care s-a oprit. (Lerner a refuzat sa comenteze).

La 21 august 2016 - chiar inainte ca AT&T sa inceapa procesul de a cumpara Time Warner, parintele sau Warner Bros, intr-un acord de 85 de miliarde de dolari - Markovich a trimis un e-mail lui Kirk cerandu-i sa aprobe un acord pe care el l-a elaborat. El a scris ca, in e-mailul sau catre Singer, va face referire la un proiect numit „De la autism la lista A”, despre care o sursa spune ca a fost reprezentata ca memorie a lui Kirk. Aceasta ar oferi o modalitate de a explica orice plata monetara facuta actritei in acord.

Pe langa stipulatia potrivit careia Kirk ar obtine sase auditii in anul calendaristic urmator, solutionarea propusa a cerut lui Ratner - in schimbul tacerii lui Kirk - sa „aranjeze [actritei] sa obtina un (1) rol de actorie compensat in conformitate cu Scala SAG in urmatoarea film teatrala regizata de Ratner ... In cazul in care, inaintea urmatoarei pelicule cinematografice Ratner regizeaza, Ratner este capabil sa obtina un rol de rol pentru Kirk intr-o imagine pe care el o produce, dar nu regizeaza, acea actiune Rolul indeplineste obligatiile Ratner in conformitate cu aceasta prevedere. Kirk recunoaste si intelege ca nu exista nicio garantie in ceea ce priveste dimensiunea rolului interimar si nici o garantie in ceea ce priveste creditele pentru acest rol. ”Acordul aparent nu a fost niciodata semnat.

Dar Ratner nu a regizat un film de la intocmirea acordului. Avand in vedere acuzatiile de conduita incorecta impotriva sa (Ratner a fost acuzat de mai multe femei de agresiune sexuala in toamna lui 2017, acuzatii pe care le-a negat), nu este clar cand va lucra din nou in spatele camerei.

Pana acum, Kirk nu a aparut intr-un film Millennium. Cu toate acestea, a jucat ca Nicole Brown Simpson intr-un film, inca lansat, intitulat Nicole & OJ , care s-a filmat in Sofia, Bulgaria, unde Lerner detine un studio, cu multi membri ai echipajelor care sunt obisnuiti in filmele Millennium. Insa un purtator de cuvant al companiei spune ca Nicole & OJ nu este un proiect Millennium. Nu este clar cine a furnizat finantarea (un raport de presa a spus ca bugetul filmului era de 65 de milioane de dolari) si nici nu se stie daca filmul are un distribuitor care sa-l duca pe piata.

Filmul a fost regizat de Joshua Newton, despre care se spune ca are o relatie personala cu Kirk si are putine credite anterioare. Este cel mai mare rol al lui Kirk pana in prezent, iar Newton, raspunzand intrebarilor din partea THR in urma cu cateva luni, a declarat ca postuleaza ca steaua de fotbal (jucata de Boris Kodjoe) a fost incadrata in infamul dublu omor. Newton a promis ca filmul va fi o revelatie. Kirk este „o actrita dedicata care isi ia meseria cu adevarat, intr-adevar in serios”, a spus el, adaugand ca, atunci cand va fi lansat filmul sau, „Va fi una dint


0,00 (0 voturi)
Super Admin

Numele meu este Andrei si am terminat Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti si sunt specializat in domeniul traducerilor precum si in domeniul content writing-ului. Sunt pasionat de scris, si imi place foarte mult sa scriu atat despre calatorii si locuri interesante din lume, cat si despre alte domenii precum tehnologie, IT, si psihologie. Hobby-urile mele sunt cititul, inotul, calatoriile, dar si timpul liber petrecut in mijlocul naturii. In plus, ador sa fac sport, chiar daca timpul nu imi permite sa merg la sala de fitness atat de des pe cat mi-as dori. Am mai lucrat la site-uri precum site.ro. Sunt content writer de aproximativ 5 ani, si iubesc extrem de tare ceea ce fac, cu atat mai mult cu cat invat zi de zi lucruri noi, iar bagajul meu de informatii se imbogateste in permanenta.

Nu sunt Comentarii la „Am nevoie sa fiu atent”: Textele dezvaluie actrita promovata de CEO Warner Bros. in mijlocul relatiilor sexuale aparente