6 cele mai bune poziții sexuale 2018

Ce contine acest articol:

6 cele mai bune poziții sexuale 2018

Foto: Alex Citrin

Dacă aÈ›i trecut prin È™coala medie cândva în ultimele generaÈ›ii, este posibil să fi auzit zvonul că oamenii È™i delfinii sunt singurele animale care se împerechează de plăcere. Acest lucru este obiectiv neadevărat - s-au observat, de exemplu, bonobos-urile È™i macacii - dar Homo sapiens este singura specie care să se îngrijoreze la nesfârÈ™it că unul nu are cel mai bun sex pe care l-ar putea avea.

De la Kama Sutra la Cosmo , mii de ghiduri au fost create pentru a atenua această frică È™i ajută în mod evident cititorul să devină mai bun în pat. Astăzi, aceste ghiduri iau forma unor articole care prezintă o adevărată enciclopedie a poziÈ›iilor sexuale, cu nume precum „Fluturele”, „Roabă” È™i „Acordeon erotic”, acesta din urmă ignorând în mod flagrant caracterul erotic al acordeonului. .

Adevărul este că, în ciuda a ceea ce v-ar fi crezut complexul sex-poziÈ›ie-industrial, nu există un număr infinit de moduri de a-l continua. Nu există Isaac Newton de nenorocit care să iasă brusc din laboratorul său, cu un desen de două figuri de băț care să o facă într-un mod anterior nedescoperit, care să provoace un orgasm care rupe o gaură în continuul spaÈ›iu-timp. Nu, când vine vorba de sexul penetrant heterosexual în penisul vaginal, există doar o mână de poziÈ›ii reale pe care toată lumea le foloseÈ™te în mod regulat. (Șase, mai exact, ceea ce înseamnă că broaÈ™tele ne-au bătut.) Probabil că eÈ™ti deja bine versat în ele, dar hai să reîmprospătezi indiferent:

Omul misionar deasupra.

6 cele mai bune poziții sexuale 2018
Ilustrație: Alex Citrin

Femeie cowgirl de sus, cu faÈ›a la bărbat.

6 cele mai bune poziții sexuale 2018
Ilustrație: Alex Citrin

Femeie cowgirl inversă deasupra, cu faÈ›a departe de bărbat.

6 cele mai bune poziții sexuale 2018
Ilustrație: Alex Citrin

Doggy Style în care bărbatul intră pe femeie din spate È™i sunt fie pe toate paturile, fie sunt culcate pe burtă.

6 cele mai bune poziții sexuale 2018
Ilustrație: Alex Citrin

Vârf în care bărbatul intră pe femeie din spate È™i stau întinÈ™i pe laturile lor. Am considerat pe scurt încadrarea spooning-ului ca un subset de stil doggy, dar, odată, în timp ce făceam sex în această poziÈ›ie, un bărbat mi-a È™optit: „AÈ™a au făcut-o la München .” Se referea la o scenă de sex din filmul din 2005 jucat de Eric Bana în calitate de agent Mossad însărcinat cu represalii împotriva atacurilor Olimpiadei din 1972. Fie ca acel moment să fie la fel de indisolubil ars în memoria ta ca È™i în al meu.

6 cele mai bune poziții sexuale 2018
Ilustrație: Alex Citrin

Standing The Standing of poziÈ›ii sexuale, prin faptul că toată lumea se simte obligată să o încerce, chiar dacă nu este atât de plăcut.

6 cele mai bune poziții sexuale 2018
Foto: Alex Citrin

Vezi, È™ase poziÈ›ii. „Dar despre 69ing?”, Vă puteÈ›i întreba. În primul rând, drăguÈ›. Dar cum 69ing-ul constă în întregime din sex oral, acesta nu È›ine cont de premisa doar a poziÈ›iilor penetrative.

Orice altă poziÈ›ie publicitară este doar o variaÈ›ie a uneia dintre aceste È™ase poziÈ›ii. Asta e! Tu, prietenul meu de sex, te înÈ™eÈ›i de fiecare dată când cumperi o revistă sau dai clic pe un articol care promite altceva decât aceste È™ase. LuaÈ›i această listă pentru sănătate pentru bărbaÈ›i cu 45 de poziÈ›ii sexuale. A cincea poziÈ›ie, „Scaunul fierbinte”, implică o femeie deasupra partenerului ei în pat, cu faÈ›a în jos, în timp ce el o pătrunde. A È™asea poziÈ›ie, „Spin Cycle”, este exact acelaÈ™i lucru, în timp ce este aÈ™ezat pe o maÈ™ină de spălat. În al È™aptelea, „Stairway to Heaven”, cuplul s-a mutat pe o scară. Toate acestea sunt doar cowgirl invers! (A opta poziÈ›ie pe listă este Reverse Cowgirl.)

O excepÈ›ie de la această teorie este È™oferul Pile Driver, numit delicat, dar oamenii de È™tiință spun că nimeni nu a încercat acest lucru dintr-un set porno. (Se pare că un cuplu non-profesionist ar fi dat o lovitură; amândoi au murit imediat.)

„ÈšineÈ›i-vă”, puteÈ›i insista, încercând să scuturaÈ›i din creier imaginea È™oferului de pile. „Dar Kama Sutra, vechiul text hindus despre sexualitate, pe care l-am cumpărat cu un vânzător la Cadourile unui Spencer când aveam 16 ani?” Ei bine, majoritatea celor de la Kama Sutra nu acoperă nici măcar poziÈ›iile sexuale È™i vorbeÈ™te mai general pe probleme de dragoste È™i sexualitate. Dacă ar trebui să treceÈ›i direct la acea secÈ›iune, totul inclus este mai mult sau mai puÈ›in un derivat al celor È™ase poziÈ›ii rădăcină menÈ›ionate anterior. Dacă descoperiÈ›i ceva mai vechi, reamintiÈ›i-vă că a fost scris între 400 È™i 200 î.Hr.; oamenii au avut mai mult timp pentru a petrece relaÈ›ii sexuale atunci, deoarece nimeni nu a avut activități la fel de plăcute din zilele noastre moderne, ar prefera să se angajeze ca să transmită HBO Go sau să-È™i împrospăteze continuu notificările pe Twitter.

Asta nu înseamnă că oricine încearcă să facă sexul mai interesant îÈ™i pierde timpul. Există nenumărate moduri de a crea creativitate în pat (vorbă murdară! Jucării! Sex în grup!), Care nu implică consultarea unui manual È™i efectuarea de întinderi de hamsting în pregătire. Este natura umană să vrei să faci lucrurile mai bune, dar când eÈ™ti dezbrăcat încearcă să-È›i faci organele genitale să atingă pe altcineva într-o poziÈ›ie care pare a fi ceva dintr-o cutie Twister depravată, iar crampele picioarelor încep să lovească - este chiar aÈ™a? mai plăcut decât cu ce am început? 


0,00 (0 voturi)
Super Admin

Numele meu este Andrei si am terminat Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti si sunt specializat in domeniul traducerilor precum si in domeniul content writing-ului. Sunt pasionat de scris, si imi place foarte mult sa scriu atat despre calatorii si locuri interesante din lume, cat si despre alte domenii precum tehnologie, IT, si psihologie. Hobby-urile mele sunt cititul, inotul, calatoriile, dar si timpul liber petrecut in mijlocul naturii. In plus, ador sa fac sport, chiar daca timpul nu imi permite sa merg la sala de fitness atat de des pe cat mi-as dori. Am mai lucrat la site-uri precum site.ro. Sunt content writer de aproximativ 5 ani, si iubesc extrem de tare ceea ce fac, cu atat mai mult cu cat invat zi de zi lucruri noi, iar bagajul meu de informatii se imbogateste in permanenta.

Nu sunt Comentarii la 6 cele mai bune poziții sexuale 2018