44 Lecturi ale ceremoniei pe care le vei iubi - 5 stele - abcd sex

 • 31 Jan 2020
 • Dex
 • Super Admin
44 Lecturi ale ceremoniei pe care le vei iubi - 5 stele - abcd sex
Ce contine acest articol:
Indiferent pe ce ton te ocupi, avem o serie de versete pentru fiecare tip de ceremonie.
de The Knot

Incercarea de a stabili citirile ceremoniei potrivite poate fi cu siguranta coplesitoare. Cautati doar cuvinte potrivite care sa reflecte atat sentimentele, cat si personalitatile voastre, iar citirile dvs. pot stabili tonul pentru ceremonia dvs., fie ea plina de umor sau lacrima. Resurse excelente includ texte religioase, poezie si piese de teatru, literatura istorica, carti pentru copii, linii de filme, versuri de cantece sau chiar propriile scrisori de dragoste. Nu sunteti sigur de unde sa incepeti? Am colectat 44 de pasaje pentru a va ajuta sa gasiti lecturile perfecte pentru ceremonii.

 1. Lecturi spirituale: din viata buna: adevaruri care dureaza in vremuri de nevoie

  Citirea nuntii Good Life
  STUDIOURILE KRAKORA

  "Cantec de cantece"

  "Eu sunt a Iubitului meu.
  Si el este al meu.
  Vino iubitul meu,
  hai sa iesim pe camp;
  si
  sa ne adapostim in sate. Sa mergem mai devreme la podgorii;
  sa vedem daca vita a inflorit,
  daca strugurii au s-a deschis,
  iar rodii sunt in floare;
  acolo iti voi da dragostea mea.
  Mandragele dau parfum,
  iar la usa sunt tot felul de fructe pretioase, noi si vechi pe
  care le-am pus pentru tine, iubitule. "

  -Anonim

  44 Lecturi ale ceremoniei pe care le vei iubiReimprimat cu permisiunea HarperOne  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 2. Lecturi spirituale: din arta puterii

  Citirea ceremoniei spirituale din Arta puterii
  FOTOGRAFIE WOODLAND FIELDS

  "Buddha a vorbit despre patru elemente care constituie dragoste adevarata: capacitatea de a fi bun si de a oferi fericire, maitri in sanscrita, compasiune, capacitatea de a alina suferinta, karuna; capacitatea de a aduce bucurie in fiecare zi, mudita; si, in sfarsit, capacitatea de nediscriminare, upeksha. Cand exista dragoste adevarata, exista nediscriminare. Durerea celuilalt este propria noastra durere; fericirea celuilalt este propria noastra fericire ... Pentru a face ca iubirea noastra sa fie semnificativa, trebuie sa ne hranim bodhicitta, mintea noastra de dragoste si compasiune nelimitata ... In primul rand, invatam sa iubim o persoana cu toata intelegerea si intelegerea noastra, apoi extindem acea iubire pentru a imbratisa o alta persoana si alta, pana cand iubirea noastra este cu adevarat nelimitata. "

  - Acest lucru este Nhat Hanh

  44 Lecturi ale ceremoniei pe care le vei iubiReimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 3. Lecturi spirituale: din rugaciuni timp de o mie de ani

  Rugaciuni pentru o nunta de o mie de ani
  REBEKAH J. MURRAY PHOTOGRAPHY

  "Este aceasta dragoste care se indreapta spre margine pentru a va intalni. Un fir principal in interiorul lucrurilor? Fara ea, marea externitate s-ar dezlantui si descoperi? Scopul nostru este sa vedem si sa spunem ca lumea este buna? Si am putea avea a vazut asta si a spus-o, iubit, in timp ce pareati indubitabil? Nu stiu. "

  "Stau cu mainile infipt in lateral. Nu am nicio intelepciune care mi-a fost lamurita de stramosi. Stelele sunt echivocale, iar in jurul meu natura este in cea mai grea munca, plangand."

  „ Te iubesc ”.

  "Acesta este singurul cuvant sacru din pastrarea mea. Aceasta este ultima urma, ultima amprenta din deseurile inimilor noastre, a migratiei a o mie de traditii, o mie de intruchipatii ale intelepciunii. Eu stau cu mainile inutile si afara din transparenta saraciei mele, iti ofer acest lucru, unicul meu cadou. "

  —Freya Matthews

  44 Lecturi ale ceremoniei pe care le vei iubiReimprimat cu permisiunea HarperOne  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 4. Lecturi spirituale Paine pentru calatorie

  Citirea nuntii de la Paine pentru calatorie
  EVAN R. FOTOGRAFIE

  "Multe relatii umane sunt ca degetele intre doua maini ... Relatiile umane sunt destinate a fi ca doua maini pliate intre ele. Se pot indeparta unul de celalalt in timp ce ating inca cu varful degetelor. Ele pot crea spatiu intre ele, putin cort, o casa, un loc sigur pentru a fi. "

  "Relatiile adevarate dintre oameni indica Dumnezeu. Ele sunt ca niste rugaciuni in lume. Uneori mainile care se roaga se ating pe deplin, alteori exista distanta intre ele. Ele se misca intotdeauna unul dintre celalalt, dar nu isi pierd niciodata atingerea. Ei pastreaza rugandu-se Celui care i-a reunit ”.

  —Henri Nouwen

  44 Lecturi ale ceremoniei pe care le vei iubiReimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 5. Lecturi spirituale: din casatoria savarsita

  Lectura ceremoniei de casatorie a casatoriei
  JUSTIN & MARY PHOTOGRAPHY

  "Sub huppah (copertina casatoriei) pronuntam o binecuvantare speciala care ii face cuplului prieteni iubitori, amabili, intotdeauna unul langa celalalt, incurajandu-se mereu unul pe celalalt, iar cand este necesar, criticand si aratand cu blandete unde a facut celalalt eroare. Dumnezeu a inzestrat fiecare dintre noi cu daruri unice. Cand prietenii nostri devin cei mai buni prieteni, ne punem la dispozitie resursele noastre spirituale si ne intarim reciproc. Intr-o astfel de relatie, incercarile vietii devin mai putin amenintatoare si chiar cele mai formidabile provocari devin gestionabile. ”Doua sunt mai bune decat una "este invatatura inteleapta a regelui Solomon. Daca unul cade, celalalt este acolo pentru a-l ridica. Daca unul este atacat, celalalt este acolo pentru a-l salva; daca unul este deprimat, celalalt este acolo pentru a-si inflori spiritele .“

  "Cand sotul si sotia sunt prieteni iubitori, amabili, isi percep sentimentele reciproc atat de total incat nu este nevoie de explicatii. Relatia lor este practic simbioza. Exista empatie totala cu nevoile celuilalt."

  —Rebbetzin Esther Jungreis

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 6. From Graces de June Cotner

  Iunie Cotner ceremonia de nunta lectura
  FOTOGRAFIE ONELOVE

  "Fie ca dragostea ta sa fie ferma si visul tau de viata sa fie impreuna un rau intre doua tarmuri - ziua scaldata in lumina soarelui si noaptea luminata din interior. Fie ca calugarul sa aduca vesti despre ceruri, iar somonul sa aduca gratia albastra a marii. Fie ca gandurile tale gemene sa spireasca in sus ca vitele cu frunze, ca niste coarde in vant si sa fie la fel de nobile ca bradul Douglas. Sa nu te mai gasesti niciodata inapoi, fara ca dragostea sa te traga in bratele celuilalt. "

  - James Bertolino  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 7. Lecturi spirituale: dincolo de cuvinte: Lecturi zilnice in credinta ABC

  Dincolo de cuvinte: lecturi zilnice in lectura nuntii ABC of Faith
  JOHN CAIN PHOTOGRAPHY

  "Ei spun ca se vor iubi, se vor mangaia, se vor onora unul pe celalalt pana la sfarsitul zilelor lor. Ei spun ca se vor pretui unul pe celalalt si vor fi credinciosi unul fata de celalalt. Ei spun ca vor face aceste lucruri nu doar atunci cand vor simti, dar chiar si - in bine pentru mai rau, pentru mai bogati pentru saraci, pentru boala si sanatate - atunci cand nu se simt deloc asa. Cu alte cuvinte, juramintele pe care le fac ar putea fi cu atat mai extravagante, dar le dau libertatea. isi iau singuri sarcinile altora. Isi leaga viata impreuna ... Intrebarea este: ce primesc in schimb? "

  "Se intorc reciproc ... Intotdeauna va fi celalalt cu care sa vorbeasca, sa asculte ... Mai este cineva cu care sa treaca noaptea, sa se trezeasca in noua zi alaturi. Daca au copii, ei le pot da, precum si reciproc, radacini si aripi. Daca nu au copii, fiecare devine copilul celuilalt. "

  "Amandoi au inca viata separata, precum si o viata impreuna. Amandoi au inca modalitatile lor separate de a gasi. Dar o casatorie facuta in cer este una in care un barbat si o femeie devin mai bogate singuri decat sansele sunt ei ar fi putut vreodata sa ajunga singuri ".

  —Frederick Buechner

  Reimprimat cu permisiunea HarperOne  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 8. Lecturi spirituale: Din cartea a o mie de rugaciuni

  Cartea unei mii de rugaciuni citind ceremonia de nunta
  ALLAN ZEPEDA

  „O, Doamne, Fiul tau Isus si-a inceput slujirea la o sarbatoare de nunta. Fie ca bucuria care este experimentata ca doi oameni sa inceapa o viata impreuna sa continue sa creasca si sa se adanceasca prin tot ce are de oferit viata pe parcurs. Fie ca Isus sa continue sa transforme apa din fiecare zi in vinul noii viziuni, deci ceea ce pare obisnuit devine transformat de dragoste. Fie ca cuplurile sa imbatraneasca, stiind ca cel mai bun vin este salvat pana la urma si ca Isus este oaspetele care ramane si tovarasul lor pe drum. aceasta in numele lui Isus ".

  —Angela Ashwin

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 9. Lecturi spirituale: din crestinismul pur

  Citirea ceremoniei de cununie a crestinismului
  K. COREA PHOTOGRAPHY

  "Ideea ca„ a fi indragostit "este singurul motiv pentru a ramane casatorit nu lasa cu adevarat loc pentru casatorie ca contract sau promisiune. Daca dragostea este totul, atunci promisiunea nu poate adauga nimic; si daca nu adauga nimic, atunci nu trebuie facut. Lucrul curios este ca iubitorii insisi, in timp ce ei raman cu adevarat indragostiti, stiu acest lucru mai bine decat cei care vorbesc despre iubire.Cum a subliniat Chesterton, cei indragostiti au o inclinatie naturala de a se lega de ei insisi promisiuni. Cantecele de dragoste din intreaga lume sunt pline de juraminte de constanta eterna. Legea crestina nu obliga pasiunea iubirii ceva care este strain de propria natura a acestei pasiuni: cere ca iubitorii sa ia in serios ceva din care pasiunea lor ea insasi ii impinge sa faca ”.

  "Si, bineinteles, promisiunea, facuta cand sunt indragostita si pentru ca sunt indragostita, sa fiu fidel iubitului atat timp cat traiesc, ma angajeaza sa fiu adevarat chiar daca incetez sa fiu indragostit. O promisiune trebuie sa fie despre lucruri pe care le pot face, despre actiuni: nimeni nu poate promite ca va continua sa se simta intr-un anumit fel. La fel de bine ar putea promite niciodata sa nu aiba dureri de cap sau sa se simta intotdeauna flamand. "

  —SS Lewis

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 10. Lecturi spirituale: dintr- un an cu CS Lewis: Lecturi zilnice din operele sale clasice

  CS Lewis citirea ceremoniei de nunta
  DESCHIDEREA FOTOGRAFIEI

  „Daca vechiul sfarsit al basmului„ Au trait fericiti vreodata dupa aceea ”inseamna ca„ S-au simtit pentru urmatorii cincizeci de ani exact asa cum s-au simtit cu o zi inainte sa se casatoreasca ”, atunci spune ca ceea ce probabil nu a fost niciodata si niciodata nu va fi adevarat si ar fi extrem de nedorit daca ar fi. Cine ar putea suporta sa traiasca in acea emotie chiar si cinci ani? Ce ar deveni din munca ta, din apetitul tau, din somnul tau, din prietenii tale? Dar, desigur, incetand sa mai fii „in iubirea „nu inseamna sa incetezi sa iubesti. Iubirea in acest al doilea sens - iubirea la fel de distincta de„ a fi indragostit ” -nu este doar un sentiment. Este o unitate profunda, mentinuta de vointa si intarita in mod deliberat de obisnuinta; intarit de (in casatoriile crestine) harul pe care ambii parteneri il solicita si il primesc de la Dumnezeu. Ei pot avea aceasta iubire unul pentru celalalt chiar si in acele momente in care nu-si plac unul pe celalalt; asa cum te iubesti chiar si atunci cand nu-ti place de tine. Ei pot pastra aceasta iubire chiar si atunci cand fiecare si-ar permite cu usurinta, daca s-ar permite, sa fie „indragostiti” de altcineva. „Fiind indragostiti” i-a mutat pentru prima data sa promita fidelitate: aceasta iubire mai linistita le permite sa pastreze promisiunea. Pe aceasta iubire este pornit motorul casatoriei: a fi indragostit a fost explozia care a pornit-o. "

  —SS Lewis

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 11. Lecturi spirituale: un poem de dragoste hindus

  Citate ceremonia de nunta poezie dragoste hindus
  FOTOGRAFIE MICHELLE WALKER

  „Sa pamantul din trupul meu sa fie amestecat cu pamantul
  iubitii mei plimbari pe.
  Lasati focul corpului meu sa fie luminozitatea
  in oglinda care reflecta fata lui.
  Lasati apa corpul meu se alature apele
  piscina lotus el se scalda in .
  sa suflarea corpul meu sa fie aer
  lepuit membrele obosite.
  Lasa - ma sa fie cer, si se deplaseaza prin mine nor-intuneric Shyama, iubitul meu.“

 12. Lecturi culturale: cantec de dragoste azteca

  Citirea ceremoniei de nunta Aztec Love Song
  JAMES CHRISTIANSON

  "Nu stiu daca ai absent:
  ma culc cu tine, ma ridic cu tine,
  in visele mele esti cu mine.
  Daca imi trec fricile in urechi,
  stiu ca te misti in inima mea."

 13. Lecturi culturale: un cantec Navajo

  O ceremonie de nunta Chant Navajo
  MIRELLE CARMICHAEL PHOTOGRAPHY

  ! „Rising Sun cand va straluci,
  Fa aceasta casa fericit,
  infrumuseteaza - l cu grinzi dvs.,
  Faceti acest fericit casa,
  Dumnezeu Dawn imprastiata binecuvantari albe;!
  Fa casa fericit.
  Garda usii de orice rau,
  Fa aceasta casa fericit .
  porumb alb Abide aici;!
  Fa aceasta casa fericita.
  bogatie moale Fie ca acest capac coliba mult;!
  Fa casa asta fericit.
  Heavy Rain virtutile tale trimite;!
  Asigurati casa fericit.
  porumb polen continut darui;!
  Faceti aceasta casa fericita.
  mai pace in jurul acestei
  locuinte familiale; faceti aceasta casa fericita "

 14. Lecturi culturale: cantec de dragoste Eskimo

  Lectura ceremoniei nuntii Eskimo Love Song
  SNAP! NUNTI

  "Tu esti sotul / sotia
  mea . Picioarele mele alearga din cauza ta.
  Picioarele mele danseaza din cauza ta.
  Inima mea va bate din cauza ta.
  Ochii mei vad din cauza ta.
  Mintea mea se gandeste din cauza ta.
  Si voi iubi din cauza tu."

 15. Lecturi culturale: Shoshone Love Poem>

  Shoshone Love Poem citirea ceremoniei de nunta
  FOTOGRAFI NASHAN

  "Targul este steaua alba a amurgului si cerul mai limpede la sfarsitul zilei;
  dar ea este mai dreapta si este mai draga,
  Ea, prietena inimii mele.
  Targul este steaua alba a crepusculului si luna care se indreapta spre sfarsitul cerului ,
  dar ea este mai echitabila, mai bine in valoare de iubitor,
  ea, prietenul inimii mele „.

 16. Lecturi culturale: Rugaciunea Cherokee

  O citire a ceremoniei de nunta Cherokee Prayer
  ELL DY PHOTOGRAPHY

  "Dumnezeu din ceruri, va rog, protejati-i pe cei pe care ii iubim.
  Va onoram tot ce ati creat pe masura ce ne incredintam inimile si traim impreuna.
  Onoram mama pamant - si cerem ca mariajul nostru sa fie abundent si sa creasca mai puternic de-a lungul anotimpurilor;
  onoram focul - si rugam ca unirea noastra sa fie calda si stralucitoare de dragoste in inimile noastre;
  onoram vantul - si cerem sa navigam prin viata in siguranta si calm, ca in bratele tatalui nostru;
  onoram apa - sa curatam si sa linistim relatia noastra, pentru ca ea sa nu fie niciodata setea de iubire;
  cu toate fortele universului pe care l-ati creat, ne rugam pentru armonie si fericirea adevarata, intrucat devenim pentru totdeauna tineri impreuna. "

 17. Lecturi de poezie: De la Rumi: Cartea iubirii

  Rumi: citirea ceremoniei de nunta Cartea iubirii
  CHOCO STUDIO

  „O fiinta care se invarte”

  "Dragostea nu este condescendenta, niciodata, nici carti, nici marcaje pe hartie, nici ceea ce oamenii spun unul de celalalt. Iubirea este un copac cu ramuri care ajung in eternitate si radacini asezate adanc in eternitate si nici un trunchi! Ai vazut-o „Mintea nu poate. Dorinta ta nu poate. Dorul pe care il simti pentru aceasta iubire vine din interiorul tau. Cand vei deveni prieten, dorul tau va fi ca omul din ocean care tine o bucata de lemn. In cele din urma, lemn, om , iar oceanul devine o fiinta care se invarte, Sham Tabriz, secretul lui Dumnezeu. "

  - tradus de Coleman Barks  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 18. Lecturi de poezie: din comedia divina

  Citirea ceremoniei de nunta a Divinei Comedii
  FOTOGRAFI DE NUNTA JASON + GINA

  "The love of God, unutterable and perfect, flows into a pure soul the way light rushes into a transparent object. The more love we receive, the more love we shine forth; so that, as we grow clear and open, the more complete the joy of loving is. And the more souls who resonate together, the greater the intensity of their love, for, mirror-like, each soul reflects the other."

  —Dante Alighieri

 19. Poetry Readings: "My True Love Hath My Heart"

  Citirea ceremoniei de nunta a adevaratului meu dragoste Hath My Heart
  SILVERBOX PHOTOGRAPHERS

  "My true love hath my heart and I have his,
  By just exchange, one for another given;
  I hold his dear, and mine he cannot miss;
  There never was a better bargain driven.
  My heart in me keeps him and me in one;
  My heart in him his thoughts and senses guides;
  He loves my heart, for once it was his own;
  I cherish his, because in me it bides.
  My true love hath my heart and I have his."

  —Sir Philip Sidney

 20. Poetry Readings: "This Marriage"

  Aceasta lectura de cununie de casatorie
  CARRIE PATTERSON PHOTOGRAPHY

  "May these vows and this marriage be blessed.
  May it be sweet milk,
  this marriage, like wine and halvah.

  May this marriage offer fruit and shade, like the date palm.
  May this marriage be full of laughter,
  our every day a paradise.
  May this marriage be a sign of compassion,
  a seal of happiness here and hereafter.

  May this marriage have a fair face and a good name,
  an omen as welcome
  as the moon in a clear blue sky.
  I am out of words to describe
  how spirit mingles in this marriage."

  —Rumi

 21. Poetry Readings: "Untitled"

  Obiectivul este dragostea de cununie de lectura
  NICOLE CHAN PHOTOGRAPHY

  „Ce este inceputul? Iubirea.
  Ce curs. Iubirea inca.
  Ce gol. Scopul este dragoste.
  Pe un deal fericit.

  Exista nimic atunci , dar dragostea?
  Cautare pe care cer sau pamant
  Nu este nimic din dragoste in
  valoare perpetua Hath :
  Toate lucrurile drapeleaza numai Iubirea,
  toate lucrurile nu reusesc si fug;
  nu mai ramane nimic decat Iubirea
  demna de tine si de mine. "

  —Cristina Rossetti

 22. Lecturi de poezie: „Dragostea este suficienta”

  Dragostea este suficienta citire a ceremoniei de nunta
  STACEY BISHOP PHOTOGRAPHY

  „Dragostea este suficienta: desi Lumea se scade,
  Si padurea nu are voce decat vocea plangerii,
  Desi cerul este prea intunecat pentru ca ochii slabi sa descopere,
  cupele de aur si margaretele infloresc in ele,
  desi dealurile tin umbre si marea o minune intunecata
  Si in aceasta zi trage un val peste toate faptele trecute,
  Totusi mainile lor nu vor tremura, picioarele lor nu vor ceda,
  golul nu se va obosi, frica nu va altera aceste buze si acesti ochi ai iubitului si ai iubitului ”.

  —William Morris

 23. Lecturi de poezie: sonetul CXVI

  Sonetul CXVI citirea ceremoniei de nunta
  RACHEL PEARLMAN PHOTOGRAPHY

  "Lasa-ma sa nu ma casatoresc cu mintea adevarata
  Admit impedimente. Iubirea nu este iubire.
  Ceea ce se modifica atunci cand se modifica,
  sau se apleaca cu indepartarea pentru a elimina:
  O, nu; este o marca permanenta,
  care arata asupra furtunilor si este niciodata zguduita;
  este steaua oricarei scoarte ratacitoare, a
  carei valoare este necunoscuta, desi inaltimea lui este luata.
  Dragostea nu este nebunul Timpului, desi buzele trandafiri si obrajii
  din compasul lui secera aplecata;
  Dragostea nu se modifica cu scurtele sale ore si saptamani,
  dar o poarta chiar pana la marginea raului.
  Daca aceasta este o eroare si asupra mea s-a dovedit,
  nu am scris niciodata si niciun om nu a iubit vreodata. "

  -William Shakespeare

 24. Lecturi inspirationale: Din cele 22 de legi (care nu sunt negociabile) ale bunastarii

  Legea cunoasterii Legii wellness-ului
  ALISSA SAYLOR PHOTOGRAPHY

  "Cea mai mare urmarire nu este sanatatea buna, intelepciunea inegalabila, excedentul economic, libertatea politica sau chiar credinta care poate muta munti.

  Este practica zilnica a celei mai mari legi legale de bunastare care nu sunt negociabile, Legea iubirii

  neconditionate . Acesta este scopul nostru, urmarirea cea mai inalta si cea mai rasplatitoare a vietii ...

  The highest expression of Divine Design is applied love found in loving relationships between people. Not the erotic love we see on television and in the movies but love rooted in a decision to serve. It is a dynamic state of consciousness, a giving, creative flow, and a harmony. It’s an acceptance of the human condition as perfectly imperfect. And it is a choice to love without regard to any conditions; no 'ifs' are allowed in this, the greatest of laws."

  —Greg Anderson

  Reprinted with permission from HarperOne

  Click here to buy the book

 25. Inspirational Readings: From Sacred Voices: Essential Women's Wisdom Through the Ages

  Vocea Sacred Voices citirea ceremoniei
  DAVID & AMY LAU PHOTOGRAPHY

  "A Time to Laugh"

  "1. Laugh when people tell a joke. Otherwise you might make them feel bad.
  2. Laugh when you look into a mirror. Otherwise you might feel bad.
  3. Laugh when you make a mistake. If you don't, you're liable to forget how ultimately unimportant the whole thing really is, whatever it is.
  4. Laugh with small children… They laugh at mashed bananas on their faces, mud in their hair, a dog nuzzling their ears, the sight of their bottoms as bare as silk. It renews your perspective. Clearly nothing is as bad as it could be.
  5. Laugh at situations that are out of your control. When the best man comes to the altar without the wedding ring, laugh. When the dog jumps through the window screen at the dinner guests on your doorstep, sit down and laugh awhile.
  6. When you find yourself in public in mismatched shoes, laugh—as loudly as you can. Why collapse in mortal agony? There's nothing you can do to change things right now. Besides, it is funny. Ask me; I've done it.
  7. Laugh at anything pompous. At anything that needs to puff its way through life in robes and titles… Will Rogers laughed at all the public institutions of life. For instance, "You can't say civilization isn't advancing," he wrote. "In every war they kill you in a new way."
  8. Finally, laugh when all your carefully laid plans get changed; when the plane is late and the restaurant is closed and the last day's screening of the movie of the year was yesterday. You're free now to do something else, to be spontaneous… to take a piece of life and treat it with outrageous abandon."

  - Domnul Joan Chittister, publicat initial in cartea ei, Exista un anotimp

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 26. Lecturi inspirate: de la relatia On

  La citirea ceremoniei de nunta a relatiei
  JENNY MOLONEY PHOTOGRAPHY

  "Exista o dorinta in interiorul fiecaruia dintre noi, in centrul profund al nostru, pe care il numim inima noastra. Ne-am nascut cu ea, nu este niciodata complet satisfacuta si nu moare niciodata. De multe ori nu suntem constienti de ea, dar este intotdeauna Este treaza. Este dorinta umana de iubire. Fiecare persoana din acest pamant doreste sa iubeasca, sa fie iubita, sa cunoasca iubirea. Adevarata noastra identitate, ratiunea noastra de a fi, se regaseste in aceasta dorinta ... "


  " .. .Love este „motivul” vietii: de ce functionam deloc, ceea ce dorim sa fim eficienti ... Sunt convinsa [dragostea] este energia fundamentala a spiritului uman, combustibilul pe care rulam, wellspring de vitalitatea noastra. Iar harul, care este activitatea curgatoare, creatoare a iubirii in sine, este ceea ce face posibila toata bunatatea. "


  " Dragostea ar trebui sa vina mai intai;

  —Gerald May

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 27. Lecturi inspirate: Din cartea vietii: Meditatii zilnice cu Krishnamurti

  Cartea vietii: meditatii zilnice cu citirea ceremoniei de nunta a lui Krishnamurti
  FOTOGRAFI DE NUNTA JASON + GINA

  "Iubirea, te asigur, este pasiunea"

  "Nu puteti fi sensibil daca nu sunteti pasionati. Nu va temeti de acel cuvant pasiune. Majoritatea cartilor religioase, majoritatea gurus, swamis, lideri si toti ceilalti spun: 'Nu aveti pasiune'. Dar daca nu ai pasiune, cum poti fi sensibil la urat, la frumos, la frunzele soptite, la apusul soarelui, la un zambet, la un plans? Domnilor, te rog sa ma asculti si sa nu intrebi cum sa dobanditi pasiune ... Vorbesc despre ceva complet diferit -a passion that loves. Love is a state in which there is no ‘me’… And how can one love if one is not passionate? Without passion, how can one be sensitive? To be sensitive is to feel your neighbor sitting next to you; it is to see the ugliness of the town with its squalor, its filth, its poverty, and to see the beauty of the river, the sea, the sky. If you are not passionate, how can you be sensitive to all that? How can you feel a smile, a tear? Love, I assure you, is passion."

  —J. Krishnamurti

  Reprinted with permission from HarperOne

  Click here to buy the book

 28. Inspirational Readings: From The Book of Life: Daily Meditations with Krishnamurti

  Cartea vietii: meditatii zilnice cu citirea ceremoniei de nunta a lui Krishnamurti
  217 PHOTOGRAPHY

  "When There Is Love, Self Is Not"

  "A man rich with worldly riches, or a man rich in knowledge and belief, will never know anything but darkness, and will be the center of all mischief and misery. But if you and I, as individuals, can see this whole working of the self, then we shall know what love is. I assure you that is the only reformation which can possibly change the world. Love is not the self. Self cannot recognize love. You say, ‘I love,’ but then, in the very saying of it, in the very experiencing of it, love is not. But, when you know love, self is not. When there is love, self is not."

  —J. Krishnamurti

  Reprinted with permission from HarperOne

  Click here to buy the book

 29. Inspirational Readings: From Taking Our Places: The Buddhist Path to Truly Growing Up

  Luand Locurile noastre citirea ceremoniei budiste de nunta
  217 PHOTOGRAPHY

  "Conversation is the culmination of listening. It includes everything... self-confidence, receptivity, give-and-take, even disagreement and conflict. Conversation is dialogue, real communication and communion through our words and our presence. Founded on deep listening, deep speech, and an honest self-awareness without too much fear or judgment, conversation is a way to connect with ourselves and with each other, to enter each other’s lives and help each other heal."

  —Norman Fischer

  Reprinted with permission from HarperOne
  Click here to buy the book

 30. Inspirational Readings: From The Invitation

  Citirea ceremoniei de nunta a invitatiei
  AMY ARRINGTON PHOTOGRAPHY

  "Nu ma intereseaza ce faci pentru o viata. Vreau sa stiu pentru ce dureri si daca indraznesc sa visez sa-ti indeplinesc dorul de inima.
  Nu ma intereseaza cat de vechi ai. Vreau sa stiu daca vei risca sa arati ca un nebun pentru dragoste, pentru visul tau, pentru aventura de a fi in viata.
  Nu ma intereseaza ce planete patrund cu luna ta. Vreau sa stiu daca ai atins centrul propriei intristari , daca ai fost deschis de tradarile vietii sau ai devenit zguduit si inchis de frica unei dureri suplimentare.Vreau sa stiu daca poti sta cu durere, a mea sau a ta, fara sa te misti sa o ascunzi sau sa o estompezi sau sa o rezolvi.
  Vreau sa stiu daca poti fi cu bucurie, a mea sau a ta, daca poti dansa cu salbaticie si sa lasi extazul sa te umple de varfurile degetelor si degetelor de la picioare, fara sa ne atentioneze sa fim atenti, sa fim realisti, sa ne amintim limitarile de a fi om.
  Nu ma intereseaza daca povestea pe care mi-o spui este adevarata. Vreau sa stiu daca poti dezamagi pe un altul sa fie adevarat pentru tine; daca puteti purta acuzatia de tradare si nu va tradati propriul suflet; daca poti fi credincios si, prin urmare, de incredere.
  Vreau sa stiu daca poti vedea frumusetea, chiar si atunci cand nu este frumoasa, in fiecare zi si daca iti poti izvora propria viata din prezenta ei.
  Vreau sa stiu daca poti trai cu un esec, al tau si al meu, si inca stai pe marginea lacului si striga argintul lunii pline, „Da!”
  Nu ma intereseaza sa stiu unde locuiti sau cati bani aveti. Vreau sa stiu daca te poti ridica, dupa noaptea de durere si disperare, obosita si invinetita pana la os si sa faci ceea ce trebuie facut pentru a hrani copiii.
  Nu ma intereseaza pe cine stii sau cum ai ajuns sa fii aici. Vreau sa stiu daca veti sta singur in centrul focului cu mine si nu va micsora inapoi .... "

  -Oriah  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 31. Lecturi inspirate: De la noi: Intelegerea psihologiei iubirii romantice

  Intelegerea Psihologiei dragostei romantice citind ceremonia de nunta
  MI BELLE INC.

  "Povestea unei iubiri"

  "Intotdeauna ai fost motivul existentei mele; A te adora pentru mine era religia ..."

  "Este povestea unei iubiri de genul careia nu exista egal, care m-a facut sa inteleg tot ce este bun, tot ce este rau; care a dat lumina vietii mele, stingandu-l dupa aceea ... O! Ce viata intunecata! Fara iubirea ta nu voi trai. "

  —Carlos Almaran

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 32. Lecturi inspirate: Din Sutra tortului de ciocolata: ingrediente pentru o viata dulce

  Citirea ceremoniei de nunta a tortului de ciocolata Sutra
  FOTOGRAFIE DE TOAMNA BURKE

  "This is what should be done
. By one who is skilled in goodness, and who knows the path of peace: Let them be able and upright, straightforward and gentle in speech. Humble and not conceited,contented and easily satisfied. Unburdened with duties and frugal in their ways. Peaceful and calm, and wise and skillful, 
not proud and demanding in nature. Let them not do the slightest thing 
that the wise would later reprove. Wishing: in gladness and in safety, 
may all beings be at ease!
 Whatever living beings there may be; whether they are weak or strong, omitting none, 
the great or the mighty, medium, short, or small. The seen and the unseen, those living near and far away,
those born and to-be-born—
may all beings be at ease! 
Let none deceive another, or despise any being in any state, 
let none through anger or ill will 
wish harm upon another. Even as a mother protects with her life her child, her only child, so with a boundless heart
should one cherish all living beings; radiating kindness over the entire world: 
Spreading upwards to the skies, and downwards to the depths; outward and unbounded, freed from hatred and ill will, whether standing or walking, seated or lying down
free from drowsiness, one should sustain this recollection."

  —Graham M. Schweig

  Reprinted with permission from HarperOne

  Click here to buy the book

 33. Movie Readings: From A Beautiful Mind

  O lectura de cununie a mintii frumoase
  JADE + MATTHEW TAKE PICTURES

  "I've always believed in numbers and the equations and logics that lead to reason. But after a lifetime of such pursuits, I ask: 'What truly is logic?' 'Who decides reason?' My quest has taken me through the physical, the metaphysical, the delusional—and back. And I have made the most important discovery of my career, the most important discovery of my life: It is only in the mysterious equations of love that any logic or reasons can be found."

 34. Movie Readings: From Broken Arrow (1950)

  Broken Arrow citirea ceremoniei de nunta
  HARRISON STUDIO

  "Now you will feel no rain,
  for each of you will be shelter to the other.

  Now you will feel no cold,
  for each of you will be warmth to the other.

  Now there is no loneliness for you,
  now there is no more loneliness.

  Now you are two bodies,
  but there is only one life before you.

  Go now to your dwelling place,
  and enter in your days together.

  And may your days be good and long upon the earth."

 35. Movie Readings: From Shall We Dance

  Citim ceremonia nuntii
  MATT LIEN

  "We need a witness to our lives. There's a billion people on the planet... I mean, what does any one life really mean? But in a marriage, you're promising to care about everything. The good things, the bad things, the terrible things, the mundane things... all of it, all of the time, every day. You're saying 'Your life will not go unnoticed because I will notice it. Your life will not go un-witnessed because I will be your witness."

 36. Movie Readings: From The Notebook

  Citirea ceremoniei de nunta pentru Notebook
  WOODLAND FIELDS PHOTOGRAPHY

  "Pai, asta facem. Ne luptam. Imi spui cand sunt un fior arogant al unei cate si iti spun cand suferi o durere in fund - ceea ce esti, 99 la suta din timp. Eu" Nu mi-e teama sa-ti ranesc sentimentele. Ai o rata de recul de doua secunde si te intorci in urmatoarea chestie de durere in fund ... Deci nu va fi usor. Va fi cu adevarat greu. va trebui sa lucrez la asta in fiecare zi, dar vreau sa fac asta pentru ca te vreau. Va doresc pe toti, pentru totdeauna, pe voi si pe mine, in fiecare zi. "

 37. Carti si lecturi de literatura: De la alchimist

  Citirea ceremoniei de nunta alchimista
  JODI MILLER FOTOGRAFIE

  „Cand a privit in ochii ei intunecati si a vazut ca buzele ei erau infipta intre ras si tacere, a aflat cea mai importanta parte a limbii pe care o vorbea toata lumea - limba pe care toata lumea de pe pamant era capabila sa o inteleaga in inima lor .... a fost dragoste Ceva mai in varsta decat omenirea, mai vechi decat desert Ceva care a exercitat aceeasi forta ori de cate ori doua perechi de ochi intalnit, asa cum a avut lor aici , la fantana Ea a zambit, si ca a fost cu siguranta un semn - omen el asteptase, fara sa stie macar ca era, toata viata. Omagiul pe care-l cautase sa-l gaseasca cu oile sale si in cartile sale, in cristale si in linistea desertului. "

  Exista doar acel moment si incredibilitatea incredibila a faptului ca totul sub soare a fost scris de o singura mana. Este mana care evoca iubirea si creeaza un suflet geaman pentru fiecare persoana din lume. Fara o asemenea iubire, visele cuiva nu ar avea niciun sens ”.

  —Paulo Coelho

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 38. Carti si lecturi de literatura: din Les Miserables

  Citirea ceremoniei de nunta Le Miserables
  PAUL JOHNSON PHOTOGRAPHY

  "Viitorul apartine inimilor chiar mai mult decat o face mintile. Iubirea, acesta este singurul lucru care poate ocupa si umple eternitatea. In infinit, inepuizabilul este necesar." Iubirea participa la sufletul insusi. Este la fel natura. Ca si ea, este scanteia divina, ca si ea, este incoruptibila, indivizibila, imperisibila. Este un punct de foc care exista in noi, care este nemuritor si infinit, pe care nimic nu il poate limita si pe care nimic nu il poate stinge. Simtim ca arde chiar pana in maduva oaselor noastre si o vedem batand chiar in adancurile cerului. "

  "Oh Love! Adorations! Voluptuousness of two minds which understand each other, of two hearts which exchange with each other, of two glances which penetrate each other! You will come to me, will you not, bliss! Strolls by twos in the solitudes! Blessed and radiant days! I have sometimes dreamed that from time to time hours detached themselves from the lives of the angels and came here below to traverse the destinies of men."

  "God can add nothing to the happiness of those who love, except to give them endless duration. After a life of love, an eternity of love is, in fact, an augmentation; but to increase in intensity even the ineffable felicity which love bestows on the soul even in this world, is impossible, even to God. God is the plenitude of heaven; love is the plenitude of man. 'You look at a star for two reasons, because it is luminous, and because it is impenetrable. You have beside you a sweeter radiance and a greater mystery, woman.'"

  "All of us, whoever we may be, have our respirable beings. We lack air and we stifle. Then we die. To die for lack of love is horrible. Suffocation of the soul."

  "When love has fused and mingled two beings in a sacred and angelic unity, the secret of life has been discovered so far as they are concerned; they are no longer anything more than the two boundaries of the same destiny; they are no longer anything but the two wings of the same spirit. Love, soar."

  "On the day when a woman as she passes before you emits light as she walks, you are lost, you love. But one thing remains for you to do: to think of her so intently that she is constrained to think of you."

  "What love commences can be finished by God alone."

  "True love is in despair and is enchanted over a glove lost or a handkerchief found, and eternity is required for its devotion and its hopes. It is composed both of the infinitely great and the infinitely little."

  "If you are a stone, be adamant; if you are a plant, be the sensitive plant; if you are a man, be love."

  "Nothing suffices for love. We have happiness, we desire paradise; we possess paradise, we desire heaven."

  "Oh ye who love each other, all this is contained in love. Understand how to find it there. Love has contemplation as well as heaven, and more than heaven, it has voluptuousness."

  —Victor Hugo

 39. Books and Literature Readings: From The Legacy of Luna

  Legenda ceremoniei de nunta a lunii
  VERITE PHOTOGRAPHY

  "The trees in the storm don’t try to stand up straight and tall and erect. They allow themselves to bend and be blown with the wind. They understand the power of letting go… Those trees and those branches that try too hard to stand up strong and straight are the ones that break. Now is not the time for you to be strong… or you, too, will break. Learn the power of the trees. Let it flow. Let it go. That is the way you are going to make it through this storm. And that is the way to make it through the storms of life."

  - Julia Butterfly Hill

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 40. Lecturi religioase: De la Bhagavad Gita

  Citirea ceremoniei de nunta din Bhagavad Gita
  A DAY OF BLISS PHOTOGRAPHY

  "Cantecul secret al iubirii Domnului"

  "Asculta in continuare cel mai mare secret dintre toate, mesajul meu suprem: 'Esti atat de iubit de mine!' Prin urmare, voi vorbi pentru bunastarea ta. "

  "Fiti atenti la mine cu dragostea care mi-a fost oferita; sacrificandu-ma pentru mine, actioneaza din respect pentru mine. Adevarat veti veni la mine - asta va promit ca pentru voi sunteti iubit de mine."

  Renuntand complet la toate formele de dharma, vino la mine ca singurul tau adapost. Iti voi acorda libertate de orice nenorocire - nu dispera! "

  - traducere de Graham M. Schweig

  Reimprimat cu permisiunea de la HarperOne

  Faceti clic aici pentru a cumpara cartea

 41. Lecturi religioase: Eclesiastul 4: 9-12

  Citirea ceremoniei de nunta Ecclesiastes
  LAUREN GABRIELLE PHOTOGRAPHY

  "Doi sunt mai buni decat unul: Ei primesc un salariu bun pentru munca lor. Daca unul cade, celalalt isi va ridica tovarasul. Vai de omul solitar! Caci daca ar trebui sa cada, nu are cine sa-l ridice. De asemenea, daca doi dorm impreuna, se tin reciproc de cald. Cum se poate pastra unul singur cald? In cazul in care un om singur poate fi depasit, doi pot rezista. Un cordon cu trei straturi nu este usor rupt. "

 42. Lecturi religioase: Corinteni 13: 1-8; 13

  Citirea ceremoniei de cununie a Corintilor
  TANJA LIPPERT FOTOGRAFIE

  "Daca vorbesc si cu limbi omenesti si ingeresti, dar nu am iubire, sunt un gong zgomotos, un cymbal infiorator. Daca am darul profetiei si, cu cunostinte depline, sa inteleg toate misterele, daca am credinta suficient de mare pentru a misca munti, dar nu am iubire, nu sunt nimic. Daca dau tot ce trebuie sa hranesc saracii si sa predau corpul meu pentru a fi arse, dar nu am iubire, nu castig nimic. "

  atunci voi sti pe deplin, asa cum sunt pe deplin cunoscut. Deci credinta, speranta, iubirea raman, aceste trei; dar cea mai mare dintre acestea este iubirea ".

 43. Lecturi religioase: o caserie de casatorie budista

  O citire a ceremoniei de casatorie a casatoriei budiste
  JENNIFER MCMENAMIN PHOTOGRAPHY, LLC

  "Nimic nu se intampla fara o cauza. Unirea acestui barbat si femeie nu s-a produs intamplator, ci este rezultatul prealabil al multor vieti trecute. Prin urmare, aceasta legatura nu poate fi rupta sau rezolvata."

  "In viitor, ocazii fericite vor veni la fel de sigur ca dimineata. Vremurile dificile vor veni la fel de sigur ca noaptea. Cand lucrurile merg cu bucurie, meditati in conformitate cu traditia budista. Cand lucrurile merg prost, meditati. Meditatia in modul Compasionatului Buddha va va ghida viata. "

  "A spune cuvintele dragoste si compasiune este usor. Dar sa acceptati ca iubirea si compasiunea sunt construite pe baza rabdarii, iar perseverenta nu este usor. Casatoria dvs. va fi ferma si de durata daca va amintiti acest lucru."

 44. Citirea hotararilor judecatoresti: De la Goodridge vers la Departamentul de Sanatate Publica

  Departamentul de Sanatate Publica citirea ceremoniei de nunta
  NATALIE FRANKE PHOTOGRAPHY

  o persoana care intra intr-o uniune intima si exclusiva cu o alta persoana de acelasi sex este lipsita arbitrar de apartenenta la una dintre cele mai rasplatite si pretuite institutii ale comunitatii noastre. Aceasta excludere este incompatibila cu principiile constitutionale ale respectarii autonomiei individuale si egalitatii in conditiile legii. "

  "Casatoria ofera, de asemenea, avantaje sociale si sociale enorme celor care aleg sa se casatoreasca. Casatoria civila este deodata un angajament profund personal fata de o alta fiinta umana si o sarbatoare extrem de publica a idealurilor de reciprocitate, companie, intimitate, fidelitate si familie." este o asociatie care promoveaza un mod de viata, nu cauzele; o armonie in viata, nu credinte politice; o loialitate bilaterala, nu proiecte comerciale sau sociale. ”„ Pentru ca indeplineste dorinte de securitate, refugiu sigur si conexiune care exprima umanitatea noastra comuna , casatoria civila este o institutie apreciata, iar decizia daca si cu cine sa se casatoreasca se numara printre actele de auto-definire importante ale vietii. "

  - CJ Marshall

 45. Nu sunteti sigur de unde sa incepeti cu planificarea nuntii dvs.? Luati-ne  Quizul de stil  si vom reuni impreuna o viziune de nunta personalizata si furnizorii care sa se potriveasca, doar pentru dvs. Dupa aceea, creeaza-ti un site de nunta personalizat gratuit,   pentru a-ti tine oaspetii la curent (si incantat!) Cu privire la planurile tale si un manager de liste de oaspeti care economiseste timp pentru a-   ti organiza participantii. Chiar mai bine? Puteti sincroniza administratorul de liste de oaspeti si site-ul nuntii pentru a actualiza totul simultan. 


3,00 (1 vot)
Super Admin

Numele meu este Andrei si am terminat Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti si sunt specializat in domeniul traducerilor precum si in domeniul content writing-ului. Sunt pasionat de scris, si imi place foarte mult sa scriu atat despre calatorii si locuri interesante din lume, cat si despre alte domenii precum tehnologie, IT, si psihologie. Hobby-urile mele sunt cititul, inotul, calatoriile, dar si timpul liber petrecut in mijlocul naturii. In plus, ador sa fac sport, chiar daca timpul nu imi permite sa merg la sala de fitness atat de des pe cat mi-as dori. Am mai lucrat la site-uri precum site.ro. Sunt content writer de aproximativ 5 ani, si iubesc extrem de tare ceea ce fac, cu atat mai mult cu cat invat zi de zi lucruri noi, iar bagajul meu de informatii se imbogateste in permanenta.

Nu sunt Comentarii la 44 Lecturi ale ceremoniei pe care le vei iubi - 5 stele - abcd sex