13 lucruri de retinut daca iubesti o persoana cu anxietate - 5 stele - abcd

  • 31 Jan 2020
  • Dex
  • Super Admin
13 lucruri de retinut daca iubesti o persoana cu anxietate - 5 stele - abcd

Anxietatea este grea, nu-i asa? Nu doar pentru oamenii care il au, ci pentru tine - oamenii care raman cu ei - in timp ce trec prin asta. Impoziteaza emotional pe ambele capete, este exigent din punct de vedere fizic uneori si, desigur, cerand mental majoritatea timpului.

Planurile trebuie schimbate pentru a satisface anxietatea. Uneori, situatiile trebuie evitate. Planificarea trebuie sa fie tocmai mai amanuntita. Nevoile emotionale se pot schimba zilnic. Este foarte mult sa lucrati si poate fi greu sa intrati in capul lor pentru a intelege pe deasupra.

Uneori este in mod inteligent confuz, asa ca ia in considerare aceasta foaie de inselatorie. 13 lucruri pentru care trebuie sa va amintiti cand iubiti pe cineva cu anxietate.

1. Ele sunt mai mult decat anxietatea lor

Nimanui nu-i place sa fie definit de un singur atribut de sine. Daca doriti cu adevarat sa sustineti cineva cu anxietate, reamintiti-le ca apreciati individul din spatele anxietatii. Recunoaste ca sunt mai mult decat anxietatea lor.

Se pare ca ar fi de bun simt sa o facem, nu ocolim sa vedem oamenii printr-un singur atribut solitar in majoritatea cazurilor, dar oamenii au tendinta de a deveni orbiti de problemele de sanatate mintala. Ele sunt inca o fiinta umana cu toate complexitatile pe care le au toti ceilalti. Va rog, amintiti-va.

2. Se pot obosi usor

Anxietatea este istovitoare . Se pare ca singurii oameni care inteleg cat de obositor poate fi cu adevarat oamenii cu anxietate. Anxietatea ii determina pe oameni sa traiasca in stari hiper-tensionate. Ei sunt intotdeauna in alerta, mintea lor este foarte rar asezata, iar corpul lor este intotdeauna gata de lupta sau de zbor. Odata cu hipertensiunea arteriala vine oboseala. Situatiile prin care persoanele fara anxietate pot face briza sunt mai obositoare pentru cei cu anxietate.

Ai avut vreodata o saptamana de munca stresanta, in care in fiecare zi te trezesti gandindu-te „uau, chiar sper sa obtin o pauza in curand”? Este o persoana nelinistita in fiecare zi si este obositor. Amintiti-va ca data viitoare impingeti pe cineva cu anxietate pentru a fi mai „productiv”.

3. Se pot coplesi cu usurinta

Legand de starea hiper-tensionata mentionata anterior, acestea sunt, de asemenea, coplesite usor din cauza asta. Sunt constienti de tot ce se intampla in jurul lor. Fiecare zgomot, fiecare actiune, fiecare miros, fiecare lumina, fiecare persoana, fiecare obiect. Pentru cineva care exista intr-o astfel de stare de alerta hiper-alerta, o situatie care nu pare atat de coplesitoare (de exemplu, gandul la mai mult decat o mana de oameni care vorbesc intr-o camera) poate provoca rotirea capului. Puteti citi mai multe despre asta aici .

Cand incercati sa incurajati pe cineva cu anxietate sa plece undeva, trebuie sa tineti cont de faptul ca stimulii de care va bucurati pot fi la fel de coplesitori pentru ei. Incercati sa nu le blocati in situatie. Asigurati-va ca stiu ca pot pleca si sunt capabili sa faca acest lucru in orice moment.

4. Ei sunt bine constienti de anxietatea lor este adesea irational

Sa fii constient de irationalitate nu opreste gandurile de la curse. Nu opreste gandirea la sute de scenarii diferite din cele mai grave cazuri. Daca ar fi la fel de usor sa spui „bine, asta e irational - nu are niciun sens sa-ti faci griji”, majoritatea celor care traiesc cu anxietate nu ar mai avea probleme cu asta.

Unul dintre cele mai grave lucruri despre anxietate este cat de constient de irationalitatea pot fi. A sublinia ca este irational nu ajuta - ei stiu deja acest lucru. Ceea ce au nevoie este de compasiune, intelegere si sprijin - foarte rar au nevoie de sfaturi despre cat de irational si lipsit de sens este anxietatea lor (pentru ca nici macar nu este un sfat.) Puteti afla mai multe despre asta aici .

5. Ei pot comunica cum se simt (trebuie doar sa asculti de fapt)

A avea anxietate nu inseamna ca sunt incapabili sa exprime sau sa comunice. (Cu exceptia cazului in care intra in panica, caz in care probabil nu pot. Nu incercati sa-i determinati! ) Le place sa vorbeasca si le place sa vorbeasca de unul singur. Ei vor spune cum se simt.

Adesea, atunci cand oamenii cred ca cineva cu anxietate, sau cu adevarat orice problema ,  nu poate sau nu comunica - este pentru ca aleg sa nu o faca si, de obicei, pentru ca cealalta parte a fost demisa in totalitate ultima data cand s-au deschis. Asa ca data viitoare cand crezi ca sunt incapabili sa vorbeasca singuri, musca-ti limba si da-le ocazia sa vorbeasca de fapt. Apoi, ia-ti timpul sa asculti.

6. Nu au nevoie de cineva care sa intrebe constant „sunteti bine?” In timp ce se panicheaza

Cand vezi pe cineva care se panicheaza si stii ca are anxietate, chiar trebuie sa intrebi „esti bine?”

Stiti deja raspunsul. Inima le bate un milion de kilometri pe ora, mainile lor se strang, pieptul se strange, membrele lor vibreaza din toata adrenalina si mintea lor tocmai s-a scufundat in raspunsul sistemului „limbii sau lupte”. Sincer? O parte dintre ei crede probabil ca mor. Deci, in loc sa va intrebati „sunteti bine?” Incercati ceva mai util si mai constructiv. Exemple bune ar fi:

  • „Amintiti-va respiratia”
  • „Amintiti-va <introduceti orice tehnica care i-a ajutat inainte>”
  • „Ati dori sa ma ajutati sa va ajut intr-un loc mai linistit / mai sigur / mai calm?”
  • „Sunt aici daca aveti nevoie de mine.” (In acest moment, ar trebui sa le lasati in pace, daca nu solicitati)
  • „Te panichezi, nu va dura. Ai trecut de asta inainte, vei trece din nou ”

Dar cheia pentru toate acestea: daca te roaga sa le lasi in pace - lasa-le in pace! Ei au experienta in manipularea anxietatii lor; lasa-i sa treaca prin asta, oricum considera de cuviinta.

7. Ei apreciaza ca te-ai lipit de ei

Anxietatea este aspra pentru toti cei implicati, ceea ce inseamna ca si tu. Ei inteleg asta, isi inteleg irationalitatea; inteleg ca nu ai facut unele lucruri care ti-ar fi placut pentru ca nu au putut. Nu ignora ceea ce este nevoie pentru a le sustine.

Daca exista un lucru in comun pe care il veti gasi peste tot pentru toata lumea cu anxietate, este ca ei se gandesc mai mult - se gandesc mai mult. O parte din acest lucru asupra gandirii revine intotdeauna oamenilor care i-au sustinut, intotdeauna. Asistenta dvs. nu este nerespectata - oricat de subtil ati crede ca a fost.

8. Le poate fi greu sa-i dea drumul

O parte a anxietatii este constanta asupra gandirii, dar pentru a intelege cu adevarat acest lucru, trebuie sa intelegem de unde provine gandirea peste masura. Atunci cand cineva se confrunta cu un incident traumatic in viata sa, de care majoritatea persoanelor cu anxietate au avut mai mult decat partea lor corecta, memoria (daca nu este tratata in mod corespunzator) poate ajunge sa fie pastrata intr-o parte a sistemului limbic al creierului pe care mintea foloseste pentru a determina daca suntem in pericol. Puteti afla mai multe despre asta aici .

Memoria este stocata intr-o maniera si regiune complet diferita a creierului, in comparatie cu o memorie de zi cu zi care este eliminata. Acest lucru face ca creierul sa reactioneze diferit la memorie. Creierul cauta in mod activ sa faca legaturi intre memoria traumatica si situatia actuala in care se afla (in parte cauza starii hiper-tensionate.)

Cand creierul este prins in acest ciclu, lasarea lucrurilor poate fi foarte dificila. Cand creierul este dresat sa ramana in acest ciclu printr-o anxietate prelungita, a da drumul la aproape orice poate fi o sarcina grea. Oamenii cu anxietate nu pot intotdeauna doar „lasa-o sa plece”, creierul lor nu le va lasa, asa ca va rog sa nu le dati grea in acest sens.

9. Ei pot gasi schimbari dificile (chiar daca este de asteptat)

Fiecare are o zona de confort, anxietate sau nu. Impingerea acelei zone de confort poate fi dificila chiar si pentru cea mai bine ajustata persoana, astfel incat pentru persoanele cu anxietate poate fi si mai dificil. Acest lucru nu trebuie confundat cu sentimentul ca cei care sufera de anxietate le schimba sau isi imping zonele de confort, pentru ca probabil vor prospera odata ce de fapt vor fi in proces. Pur si simplu le este mult mai dificil sa se aduca in acest sens.

Unii oameni de anxietate cu anxietate tind sa obtina din anxietatea lor este atunci cand li se permite sa fie in locul lor de confort, fara sa se schimbe nimic important in jurul lor. Cand se confrunta cu o mare schimbare si dezradacinare, poate dura mult timp sa se stabileasca inapoi si sa se stabileasca din nou zona respectiva. Amintiti-va doar sa aveti ceva mai multa rabdare si intelegere pentru cei cu anxietate. Incearca, chiar sunt.

10. Nu te ignora (intotdeauna) in mod intentionat

O parte din gestionarea anxietatii este controlul monologului interior care vine cu acesta. Uneori, acesta poate fi un act care consuma foarte multa atentie. Cele mai ciudate lucruri pot stabili modele de gandire obscure pentru cei cu anxietate. Daca dintr-o data se scurg din conversatie, exista sanse mari sa se gandeasca la ceva ce tocmai a fost spus sau incearca sa-si calmeze gandurile. Ambele iau o concentrare imensa.

Nu te ignora; sau nu cel putin intentionat. Incearca doar sa nu aiba o criza mentala chiar in fata ta. Nu trebuie sa va intrebati „sunteti bine?” Si, in special, nu trebuie sa le chestionati despre ceea ce ati spus. Daca este important, incercati sa-l readuceti usor cand par mai atenti.

Mintea lor poate fi uneori o zona de razboi. Vor renunta la conversatii in mod neasteptat si se vor simti rau pentru a face acest lucru daca isi vor da seama. Asigura-le ca intelegi si asigura-te ca au digerat pe deplin orice veste importanta pe care ai discutat-o, mai ales daca aceasta implica faptul ca se ocupa de o anumita responsabilitate (poate ia si o nota!)

11. Nu sunt intotdeauna prezenti

Asa cum am mentionat la punctul de mai sus, nu sunt intotdeauna prezenti intr-o conversatie, dar nu doar conversatia poate declansa aceasta reactie. Evenimentele cotidiene pot face ca toata lumea sa se piarda in contemplatie la un moment sau altul, dar pentru cei cu anxietate aproape totul poate servi drept declansator contemplativ. Ei se vor retrage in adancul mintii lor destul de regulat si probabil veti observa vacanta pe fata lor. Spre deosebire de ceea ce sugereaza filmele romantice, nu este intotdeauna dragut sa apari si sa-i spui in timp ce se pierd in ganduri (desi uneori poate fi cu siguranta!)

Ii trageti usor inapoi in mod regulat la realitate. Aminteste-le unde se afla, ceea ce fac (nu literalmente, sunt anxiosi - nu au pierderi de memorie pe termen scurt) si apreciaza-l. Va vor aprecia foarte mult ca faceti acest lucru. Puteti afla mai multe despre mindfulness si despre cum se raporteaza la anxietate  aici .

12. Ei nu o vad intotdeauna ca o limitare (nici nu ar trebui!)

Este in regula sa fii o persoana nelinistita. Sigur, poate fi uneori o lupta, dar nu este intotdeauna o limitare. Anxietatea a modelat o parte a persoanei in cauza si, in final, are potentialul de a le imbunatati ca persoana. Ii poate determina sa vada lumea intr-un mod foarte diferit si, adesea, acest lucru poate fi cel mai bine. Simptomele pot suge, gandirea excesiva poate suge, lipsa la anumite evenimente poate suge, totul  din viata are potentialul de a suge . Doar pentru ca nu poate insemna ca cei cu anxietate aleg sa o vada asa; cel putin, nu tot timpul.

Amintiti-va ca o parte din personalitatea lor este anxietatea. Amintiti-va ca o parte din ele, compilarea experientelor de viata din care sunt facute, este anxietatea. Poate avea si cateva beneficii, iar multe persoane cu anxietate (atunci cand se „imbolnavesc”) aleg sa le vada. Ar trebui si tu.

13. Sunt minunate!

La fel ca toti ceilalti de pe Pamant, sunt minunati! (De aceea, ii iubesti, nu?) Este destul de usor sa te concentrezi pe obrazul si intunericul oricarei probleme, in special cele care implica sanatate mentala, dar o parte a depasirii lor este sa-ti amintesti de grozavul care a venit inainte si va veni dupa problema.

Alegeti pentru a vedea beneficiile. Alegeti sa vedeti care este situatia. Alegeti sa vedeti neplacerea. Daca pot, la fel si tu.

Cheat foaie peste, gata, terminat. Tineti cont de acestea, iar intreaga experienta poate fi mult mai usoara - atunci din nou, poate nu va fi nici una. Suntem oameni si suntem unici. Ceea ce functioneaza pentru unul poate sa nu functioneze pentru celalalt, dar exista un lucru care functioneaza intotdeauna: iubirea compasiunii. Daca eliminati ceva din acest articol, lasati-l sa fie ca toata lumea - in special cei care se lupta - merita compasiune iubitoare, asa ca raspanditi-o.

Aveti ce doriti sa adaugati la acest articol? Ceva care a fost ratat, interpretat gresit sau similar? Doar aruncati un comentariu mai jos.

S-ar putea sa fie adevarat, dar este ultimul lucru pe care vrei sa-l auzi cand esti in mijlocul pacatului de sine.

Te simti perfect indreptatit sa-ti para rau pentru tine si doresti ca cei pozitivi care fac ca bunii sa poata vedea cat de ingrozitoare este situatia ta. Obtin totul. Am fost acolo de cateva ori cand viata a livrat doozii neasteptate.

Relatiile se termina si viata devine o lupta, sau nu primesti acel job pe care ti-l doreai cu adevarat. Iti lipseste un termen important, piata bursiera se prabuseste sau iti pierzi casa. Exista o multitudine de lucruri care nu merg asa cum le dorim si este firesc sa ne pare rau pentru noi.

Iata insa lucrul:

Este in regula sa ai blues-ul pentru o perioada in oricare dintre aceste cazuri si multe altele. De fapt, spun intotdeauna ca este important sa simti emotia in loc sa o umple.

Cu toate acestea, apar probleme atunci cand ramanem blocati de auto-mila si devine automat trecerea noastra in orice situatie dificila.

A deveni blocat in aceasta mentalitate inseamna ca riscam sa nu invatam niciodata din greselile noastre intr-un mod pozitiv. De asemenea, ne impiedica sa ne simtim imputerniciti, sa gasim solutii si sa obtinem ceea ce ne dorim pe termen lung.

Regretul regulat pentru tine pe o perioada lunga de timp poate duce, de asemenea, la depresie. Si poate duce chiar la probleme de sanatate fizica, cum ar fi bolile coronariene.

Si mai alarmant; un articol scris in The Independent afirma ca auto-mila poate fi la fel de rau pentru inima ta, precum fumatul a 20 de tigari pe zi! [1]

Spre deosebire de multe despre care ai putea citi despre pacatul de sine, nu este o emotie in sine; este o stare de spirit. Se intampla atunci cand te concentrezi prea mult pe propriile probleme si crezi ca esti o victima a circumstantelor.

Acest focal mental te conduce sa simti emotii precum tristete, anxietate, rau si neputinta.

Se simte bine sa va impacati pe sine pe termen scurt si de aceea este usor sa va incurcati. Dar daca ramanem in el prea mult timp, devine ca o groapa neagra adanca din care este greu sa urci.

Vestea buna este ca exista o serie de moduri de a schimba aceasta stare de spirit debilitanta. Cu cat il impingeti mai repede in mugur si incepeti cu atat mai usor puteti da drumul la mila de sine in bine.

1. Da-ti compasiune in primul rand

Cand ceva nu merge asa cum doriti, in loc sa incercati sa ranjiti si sa-l suportati, permiteti-va sa va simtiti trist.

Suntem meniti sa simtim o serie intreaga de emotii diferite. Incercarea de a fi pozitiv in mijlocul unui moment dificil, inseamna ca trebuie sa indepartati adevarata emotie. Acest lucru nu este bun pentru tine sau bun pentru altii, pentru ca emotiile vor reaparea mai tarziu.

Permiteti-va sa simtiti cu adevarat ceea ce simtiti. Fii compatimitor cu tine insuti, asa cum ai face cu un prieten drag sau cu o persoana iubita. Faceti legatura cu ceilalti si cereti sprijin daca aveti nevoie. Si lasa-i pe altii sa fie acolo pentru tine cand vor sa fie.

Acest lucru va permite sa va conectati cu adevarat cu emotiile si sa va simtiti sustinuti. Si atunci cand faceti acest lucru, sunteti mai putin inclinat sa recurgeti la mai rau pentru tine mai tarziu.

Incepeti sa luati aceste 13 obiceiuri simple de a cultiva autocompatimirea .

2. Deveniti constienti de durerea sinceritatii

Exista un moment de cotitura intre un sentiment sanatos de ranire si tristete si trecerea catre mila de sine. Si pentru ca se simte bine sa incepi, este usor sa ratezi schimbarea.

Sa-ti para rau pentru tine nu numai ca creeaza durere pentru tine, ci creeaza si durere pentru altii. Nu multe persoane vor sa fie in preajma ta daca esti mereu jos. Sau chiar s-ar putea simti vinovati ca sunt fericiti in jurul tau.

Nu trece mult pana cand prietenii tai incep sa te evite, pentru ca nu se simte bine sa fii in preajma ta. In loc sa vedeti asta ca altceva despre care sa va simtiti raniti, deveniti constienti de durerea pe care o creati pentru voi.

Nimeni nu te poate face sa simti nimic, doar tu controlezi felul in care te simti. Deveniti constienti de durerea pe care o creati si luati o decizie ferma de a o schimba.

3. Refuza sa fii o victima

Mentalitatea victimelor este destul de des cauza cauzei comportamentului de mila de sine. Se numeste ciclul dramatic si din anumite motive alegem sa invinovatim pe cineva sau altceva pentru felul in care ne simtim.

Ciclul dramatic initial se simte bine, deoarece, ca victima, altcineva incearca sa ne salveze de problemele noastre. Aceasta inseamna ca ne simtim hraniti si este placut sa stim ca cineva ii pasa de noi. Ne simtim semnificanti.

Chestia este ca acest ciclu distructiv poate deveni destul de captivant si joaca ravagii cu relatiile noastre. Majoritatea oamenilor nu doresc sa se asocieze cu cineva care cauta un negativ personal asupra a tot ceea ce spun si fac. Iar persoana care se salveaza constant incepe sa se simta obosita de responsabilitatea suplimentara.

Decideti ca relatiile dvs. sunt prea importante pentru a risca sa le deteriorati. Faceti o pozitie si refuzati sa fiti o victima . Manevrati lucrurile precum un adult responsabil si v-ar cauta partea in orice situatie.

4. Schimbati intrebarea ascunsa care va tine blocat

Ca oameni, ne punem intrebari tot timpul. De fapt, este baza comunicarii noastre interne. Iar raspunsurile pe care le primim se bazeaza pe calitatea intrebarilor.

Intrebarea pe care victimele o pun cel mai des este „De ce?”

"De ce mi se intampla asta?"

- De ce a facut asta?

"De ce mi-a spus asta?"

Problema este ca sunt intrebari de calitate scazuta. Si pentru ca mintea noastra inconstienta raspunde imediat la aceste intrebari, va da raspunsuri de calitate scazuta. De exemplu;

- Pentru ca nu esti suficient de bun ..

„Pentru ca nu-ti place de tine”

- Pentru ca nu te valoreaza.

Orice intrebare care incepe cu „De ce” va va tine blocat in situatia dvs. actuala simtindu-va victima.

Lua decizia de a alunga cuvantul „De ce” din vocabularul tau si inlocuieste-l cu cuvinte precum „Ce” , „Cum” si „Cand” .

De exemplu;

„Ce pot face pentru a obtine un rezultat diferit?”

„Cand voi contacta-o si voi explica cum ma simt?”

„Cum pot schimba situatia?”

Pe masura ce schimbi calitatea intrebarilor tale, vei observa cat de mult mai imputernicit te simti, indiferent de actiunile altora.

5. Asumati-va responsabilitatea pentru perceptia voastra

Exista o multitudine de moduri in care putem vedea o situatie. Dar daca organizati in mod regulat petreceri mila, este practic garantat ca vedeti lucrurile doar intr-un anumit fel.

Modul in care filtram informatia influenteaza modul in care percepem lucrurile si aceasta se bazeaza pe experienta trecuta si prezenta. Deci, daca am vazut in mod constant lucrurile intr-un mod negativ in trecut, este probabil ca vom continua sa facem asta daca nu aducem constientizare la masa.

Psihoterapeut si expert international pe puterea mentala Amy Morin afirma ca starea noastra emotionala influenteaza modul in care percepem realitatea. [2]

Si modul in care percepem realitatea afecteaza si modul in care ne simtim, deci este un ciclu de perpetuare de sine.

Nimeni nu ne face sa vedem nimic in felul in care alegem sa-l vedem. Si, in experienta mea, modul in care vedem initial lucrurile, nu este adesea ceea ce se intampla cu adevarat.

Perceptia noastra ne creeaza realitatea si schimbandu-ne punctul de vedere, suntem capabili sa schimbam orice experienta.

Asumati-va responsabilitatea pentru felul in care vizionati o situatie si provocati-va sa o vedeti intr-un mod diferit.

Daca va simtiti tulburat de o experienta, obtineti-va o foaie de hartie si scrieti o lista cu fiecare perceptie la care va puteti gandi. Vei fi surprins de cat de marcat ai fost initial.

6. Imbratisati curajul si fiti amabili cu voi insiva

E nevoie de curaj sa tii oglinda si sa ne uitam la partea noastra in lucruri, dar aceasta este singura cale de schimbare durabila. Acest lucru se datoreaza faptului ca avem doar vreodata control complet si influenta asupra noastra.

Intotdeauna exista doua parti in orice situatie, fie ca este vorba de un dezacord cu altcineva sau de jobul pe care nu l-ai obtinut. Si cand ne uitam la partea noastra, obtinem informatii despre cum sa ne schimbam sau sa imbunatatim data viitoare.

Sa te tii de oglinda nu inseamna sa te bati singur pentru greselile tale. Aceasta este doar o alta forma de mila de sine.

Fii amabil cu tine in acest proces. Observati-va si acordati-va sfaturi, asa cum v-ar face un prieten de incredere.

Pe masura ce faceti acest lucru, veti observa scaderea autocompatimii si cresterea auto-imputernicirii. Veti obtine mereu crestere personala si beneficii din fiecare circumstanta.

7. Recunoasteti binele din viata voastra

Principala mentalitate a comportamentului de auto-mila este de a avea o valoare implicita negativa. Aceasta inseamna ca rareori ne uitam la lucrurile bune pe care le avem in viata noastra.

Din aceasta cauza, cel mai rapid mod de a transforma acest lucru este de a face o practica de a se concentra in mod regulat asupra binelui. Este posibil sa fi auzit asta inainte si asta pentru ca este adevarat.

Sunt un mare credincios in pastrarea unui jurnal de recunostinta si fac asta zilnic de opt ani. Cu siguranta ma tine pe cale sa recunosc binele.

Incepeti in fiecare zi notand 5 pana la 10 lucruri pentru care sunteti recunoscatori. Faceti-le lucruri diferite in fiecare zi. De la lucrurile simple precum apa potabila care iese de la robinet la lucrurile mai mari precum sosirea cecului de plata.

De asemenea, puteti face acest lucru in plimbare zilnica sau conducand la serviciu. In loc sa te pierzi in gandurile tale in acele momente, ramai la curent. Cauta in mod activ lucruri care sa le fie recunoscatoare, cum ar fi copacii sau ploaia.

Pe masura ce exersati atitudinea de recunostinta, schimbati implicit automat de la negativ la pozitiv.

8. Observati pe altii mai putin norocosi

Cu toate dezastrele care se intampla in lumea noastra chiar acum, este usor sa gasesti exemple de altele mai putin norocoase. Aceasta este comparatia folosita intr-un mod pozitiv.

Acea persoana despre care ai crezut ca ti-a vorbit cu drag, ieri este un rau minus in comparatie cu persoanele care isi pierd in prezent casele in incendii la nivel global. Aceasta este o durere imensa. Incearca sa isi puna viata laolalta si sa ii ajute pe ceilalti chiar acum.

In loc sa te simti infasurat in propria deznadejde, cauta modalitati prin care poti ajuta pe ceilalti si sa faci diferenta.

Contributia este una dintre cele mai rapide modalitati de a te simti bine si de a-ti indeparta atentia de la tine. Construieste o legatura pozitiva imensa cu ceilalti. Vei simti ca faci bine in lume si vei vedea ca faci o diferenta.

Acest lucru este bun pentru tine, bun pentru altii si bun pentru binele mai mare. Si veti observa increderea in sine si abilitarea in crestere.

Ganduri finale

Pacatul de sine nu este un lucru bun sau rau; pur si simplu nu functioneaza pe termen lung. Cu cat ne pare mai rau pentru noi insine, cu atat suntem mai inclinati sa repetam ​​circumstantele nedorite.

Viata nu va fi niciodata usoara tot timpul, pentru ca nu tocmai de aceea suntem aici. Ca oameni, suntem aici pentru a experimenta varietatea, care include placere si probleme. Si in fiecare problema nedorita este oportunitatea de a creste si de a crea o viata mai buna.

Acordati-va sprijin si cautati solutii pentru a crea experientele de viata pe care le meritati. Din acest punct de vedere, problemele voastre nu vor mai avea stapanire pe care au avut-o candva.


0,00 (0 voturi)
Super Admin

Numele meu este Andrei si am terminat Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti si sunt specializat in domeniul traducerilor precum si in domeniul content writing-ului. Sunt pasionat de scris, si imi place foarte mult sa scriu atat despre calatorii si locuri interesante din lume, cat si despre alte domenii precum tehnologie, IT, si psihologie. Hobby-urile mele sunt cititul, inotul, calatoriile, dar si timpul liber petrecut in mijlocul naturii. In plus, ador sa fac sport, chiar daca timpul nu imi permite sa merg la sala de fitness atat de des pe cat mi-as dori. Am mai lucrat la site-uri precum site.ro. Sunt content writer de aproximativ 5 ani, si iubesc extrem de tare ceea ce fac, cu atat mai mult cu cat invat zi de zi lucruri noi, iar bagajul meu de informatii se imbogateste in permanenta.

Nu sunt Comentarii la 13 lucruri de retinut daca iubesti o persoana cu anxietate - 5 stele - abcd